[]

9 yıl sonra evdeki interneti kapattım

Giremeyince garip hissettim ancak bilgisayarın başında saatlerce takılmamı engelleyeceğim için mutluyum. Telefondan az da olsa girip ihtiyaçlarımı karşılarım, geri kalan boş vaktimide çöpe atmam diye düşünüyorum.
Size de tavsiye ederim kapılmayın şu yeni çağın hastalığına, kendinize ve sevdiklerinize vakit ayırın. SPOR YAPIN.
düşünceleriniz nedir interneti kapatmak hakkında?


 
zamanin otesinden gelen edit +1
kullanimindan sen sorumlusun. ama senin icin boylesi daha iyiyse bize yargilamak dusmez.

  • Sarix  (13.05.15 20:10:50) 
sigarayı yeni bırakmış, duman avcısı gibisin.


  • kuzey li  (13.05.15 20:18:00) 
Senin bu dediklerini avuç içindeki alet ile zaten yapıyorum ben, bilgisayar kullanmak dediğin bumu yani? Alışveriş ve fatura ödemek mi? Saatlerce pc oyunu oynamayıp gelipte şöyle böyle deme bana bağımlılıktan bahsediyorum, sende olmaya bilir ama bir kafanı kaldırıp bakarsan saatlerini bilgisayar başında geçiren insanlar çok uzakta değiller.
interneti tamamen mi kötüledim ki bana teknolojiyi savundun şimdi? E ben orada ihtiyaçlarımı (sosyal medya, fatura ödemek, alışveriş) telefon ile hallediyorum yazmışım demekki tamamen hayatımdan çıkartmayıp azaltmışım hemde baya bir.
sen yine alışverişini yap tabi yapma diyemem ama hobi olarak yap.
  • six packsiz  (13.05.15 20:21:55) 
@Kuzey Onuda içmeyin bak, gözümde farkı yok ikisinin. Zararlı bağımlılık değil mi sonuçta?


  • six packsiz  (13.05.15 20:23:58) 
asla yapamam.


  • crimson king  (13.05.15 20:24:57) 
sen yokken buralarda parti yapcaz.


  • shotgunwoman  (13.05.15 20:32:58) 
@shotgunwoman oo hemen sevinmeyin pcdeki neti kapadım tel. Hala duruyor


  • six packsiz  (13.05.15 21:03:19) 
hayırlı olsun birader. takıl kafana göre, ha ben kapamam o ayrı da, çok kafa açmış arkadaşlar, yok çağdışılık falan.


  • feel the blanks  (14.05.15 00:47:20) 
Biraz irade sorunu gibi geliyor bana böyle şeyler. İstediğim zaman kitap da okuyorum istediğim zaman 5 saat Aralıksız internette de dolanıyorum. Ama her seferinde bir şey Öğrenerek kapatmış oluyorum. Verimli kullanıp kullanmamak insanın elinde olan bir şey.


  • amelie poulain  (14.05.15 01:09:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.