[]

fethiye'de tatil

efendim 3 cift olarak temmuz sonunda fethiye'ye tatile gitmeyi dusunuyoruz ama nasil bir yerde kalacagimiz konusunda cok bir fikrimiz yok. gecen sene iki kere bodrum'a gitmistik mesela, birinde erkek arkadasimla her sey dahil 5 yildizli otelde kaldik; 1 gun tekne turu yaptik, 2-3 gece 1 saatligine disariya ciktik, son gun de bodrum kalesi'ne vs gittik o kadar. onun disinda hep oteldeydik. bir sonraki gidisimizde arkadaslarimiz gumusluk'te kocaman bir villa kiralamislardi, herkesin kendine ait odasi odanin icinde banyosu, kocaman bahcesi vs vardi. baya rahat etmistik, cok da guzeldi. arabayla her gun baska koya gittik aksamlari da disarda gezdik, eglendik. bu tip konaklamada da tek sorun yemek oluyor tabii ki.


simdi bu sene gidip villa kiralayalim, otele verecegimiz parayla da disarda yemek yeriz, aktivitelere katiliriz hem de biz bize olacagimiz icin daha rahat olur diyorum ben ama bizimkiler boyle daha pahaliya gelecegini, bir de yemek derdimiz olacagini soyluyorlar. onun yerine yine bir otelde kalalim ama aktiviteler de yapalim diyorlar. bana gore oyle bir otelde kalininca kimsenin disariya cikasi gelmiyor.


velhasil bodrum iki turlu tatil icin de uygundur ama fethiye nasildir? daha once gidenler neler yaptilar, nerelerde kaldilar? tatilden memnun donduler mi?biz napalim?


hepinize bol gunesli, bol denizli, bol tatilli bir yaz dilerim :)

 
fethiye olmaz


  • Frederick Co  (13.05.15 15:56:10) 
o niye?


  • fraise  (13.05.15 15:56:33) 
hayal kırılığı yaşarsınız. ne bileyim dalamana falan gidin


  • Frederick Co  (13.05.15 15:57:45) 
fethiye'ye daha once giden 2 arkadasimiz var bu gruptan, onlar da baya memnunlar ben de gormek istiyorum o yuzden fethiye kesin olacak gibi.


  • fraise  (13.05.15 16:01:24) 
Bir sürü apart var Fethiye'de, hem restoranından yararlanırsınız hem de tıkılı kalacak kadar otelimsi değiller.


  • whoosie  (13.05.15 16:02:16) 
böyle kalabalık ortamda yemek işi, pişirme,karar aşamasında vs illa ki boka sarıyor. Birinin istediğini öbürü istemiyor grup içi çatırdamalar başlıyor bbg evine dönersiniz vallahi :D en azından açık büfe kahvaltısı olan bi pansiyon/otelde kalın. bu tarz yerlerde hep merkezde oluyor zaten, dışarı çıkar gezer yemek yersiniz akşam uyumak için geri dönersiniz.

Edit: Kaş + 1
  • neferkitty  (13.05.15 16:04:21 ~ 16:09:55) 
ölüdeniz'de kaldık. denize yakın 3-4 yıldızlı bir oteldi sanırım.
dışarıda yemek gayet pahalıydı.

her günümüz etkinlikle geçti, o yönden keyifliydi.

1- tekne turu
2- safari turu
3- yamaç paraşütü.

iyi eğlenceler.
  • teknikekip  (13.05.15 16:12:26) 
ya kas'i ben de istiyorum da orada da dogru duzgun konaklayacak yer bulamadim yine. gidip kaldiginiz otel/ apart isimlerini paylassaniz ya o halde :) belki kas icin ikna edebilirim.


  • fraise  (13.05.15 16:13:31) 
Kaş'a giderseniz merkezde kalın bence, gece dönüşünüz filanla uğraşmayın.Zaten kaş'ta 5 yıldızlı otel tadında otel yok hepsi 3 yıldızlı kıvamında, merkezde olsun hep gezersiniz.


  • neferkitty  (13.05.15 16:17:16 ~ 16:18:21) 
Kaş Lydia iyidir. Küçükçakıldaki çoğu pansiyon/otel iyidir.


  • amelie poulain  (13.05.15 16:42:47) 
Fraise eğer Fethiyeye gidiyorsanız dışarıda çok aktivite var.Sakın otele mahküm olacağınız bir tercih yapmayın. 2 senedir Fethiyede harcıyorum tatillerimin bir kısmını halen bitiremedim kafamdakileri.Yapacak onlarca farklı aktivite mevcut.Lüks otel seçip pişman olmayın


  • turkuaz  (13.05.15 16:59:31) 
valla naparsanız yapın ama o tarz villalarda kalmayın:) 1 kere kaldık hem daha pahalıya geldi hem de iş falan yapmak tatilde hoş olmadı. yemek yapmak falan tatilde çok zor geliyor tavsiye etmem. onun dışında biz ölüdenizde kaldık iyiydi orası


  • sta  (13.05.15 17:12:35) 
sta, biz kaldikbodrum'da ama yemek filan yapmadik bir tek kahvalti. temizlik de dahildi dolayisiyla hic sorun yasamadik. sadece disarda ne yiyecegimizi dusunup durmak baya zor oldu ama fethiye'de o tarz hizmet veren yerler pek yokmus sanirim.


  • fraise  (13.05.15 17:14:35 ~ 17:15:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.