[]

caylaklar debe'ye girdiklerinde yazar mi oluyorlar

Kusura bakmayin mobilden yaziyorum; caylaklar hakkinda şöyle bir hikaye vardi; debe'ye girdiklerinde yazar olabiliyorlardi sanirim, bu aksiyonun dogrulugu yanlisligindan haberdar olan var mi ?

Not: Sözlükte böyle bir entry animsiyorum, hatta yazar kendisinden daha önce ayni entry i hirmis caylagin entrysini refere edip onu yazar yapmis sanirim.


 
Sırası gelip onay alamadıktan sonra hiçbir şekilde yazar olamıyorlar.


  • syd  (13.05.15 15:44:16) 
özel durumlarda olabiliyorlar. mesela 50000000. entryi girdiği için bir çaylak yazar yapıldı.
debeye girmeyi başarırsa da duruma göre belki onayı öne alınabilir, imkansız değil. ama resmen açıklanmış bir durum da değil sanırım...

  • ucan spagetticanavari  (13.05.15 16:03:53) 
Yazar alımıyla ile ilgili herhangi bir özel durum yok, öyle bir şey olsaydı bunu en önce biz bilirdik.


  • syd  (13.05.15 16:08:31) 
@syd 50000000. entryi girdiği için sırası gelmeden anında yazar olmak
çay reklamı için entry girip yazar olmak filan özel durum değil yani? hiç olmuyor evet...
şimdi baktım, kondüktörmüşsün. ben bizzat gördüm sonuçta. nasıl olmadığını söyleyebiliyorsun ki şimdi?

eksisozluk.com
eksisozluk.com
yanlış hatırlamıyorsam da o gün debe olmuştu bu entry.

dediğim gibi, kesin karar verilmiş bir durum olmayabilir. ama görünce bunu da yazar yapıverelim bari dedirtecek durumlar olabiliyor. hiç olmuyor değil yani. minimum 1 kez oldu ve "bir daha hiç olmayacağı kesin" denemez.
  • ucan spagetticanavari  (13.05.15 16:08:48 ~ 16:12:57) 
Bir entry'nin Debe'ye girmesiyle sonuçlanan yazar alımı özel bir durum olabilir, fakat öyle bir olay yok. Bir çaylağın entry'sinin Debe'ye girmesi zaten teknik olarak mümkün değil. O nedenle. Diğerleri PR çalışmalarıyla alakalı bir olay.

Bu arada referans olayı sıradan bir yazarın yapabileceği bir şey değil; kondüktör veya sözlüğün herhangi bir biriminde görev alıyorsa böyle bir şey olabilir. Onun dışında bir yazarın "Ben referans oldum bu çaylak yazar olsun" deme gibi bir hakkı yok. O konuda yanlış anlama olmasın.
  • syd  (13.05.15 16:19:13) 
syd sen mi yanlış anladın ben mi bilemedim;

yazarın biri çaylak entry giren birinin yazısını referans göstererek entry giriyor. yazarın girdiği bu entry debe olunca refere ettiği çaylak yazar oluyor. kimse çaylak debeye girmiş ya da yazarın biri çaylağın alınması için referans olmuş demedi.
  • himmet dayi  (13.05.15 16:35:05) 
himmet dayi; Referans konusu ben yanlış anlamışım evet. Fakat Debe ile alakalı cevabım ilk soruyla ilgili.

Şöyle sorulmuş: "caylaklar hakkinda şöyle bir hikaye vardi; debe'ye girdiklerinde yazar olabiliyorlardi sanirim, bu aksiyonun dogrulugu yanlisligindan haberdar olan var mi ?"

Ben de bunu açıkladım: Bir çaylağın entry'sinin Debe'ye girmesi mümkün değil; o listeye sadece yazarlar girebiliyor. Haliyle bu yolla bir çaylağın yazar olması mümkün değil.

50 milyoncu entry'yi giren kişi de bu çay muhabbetinde olduğu gibi reklam amaçlı yazar yapılmış. Yani sorulan soruya emsal olabilecek bir şey değil. Onu anlatmak istedim.
  • syd  (13.05.15 16:49:19) 
daha ziyade bi kayırma durumu söz konusu burada anlaşılan


  • neseranni  (13.05.15 17:06:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.