[]

telekonferans

ofiste telekonferans yapacağız, 4-5 yerden (yurt içi) telefon ile bize bağlanacaklar. Eskiden Türk Telekom'un böyle bir hizmeti vardı, verdikleri telefon numarasını arayıp pin tuşlanarak katılım sağlanıyordu. Buna benzer servisler var mıdır bildiğiniz, güvendiğiniz?




 
akıllı telefonlarda yapılıyor bu. eğer görüntü istemiyorsanız önce birini arayın cep telefonunuzla, sonra arama ekle diye bir tuş var ona basıp başkalarını ekleyebilirsiniz.


  • safepassage  (13.05.15 13:21:54) 
AT&T kullanılıyor bizim şirkette. ama TR için lokal numara yok, amerika numaraısnı çeviriyoruz biz.


  • loveinaflipbook  (13.05.15 13:24:51) 
@safepassage

ofis telefonuna bağlanacak bütün katılımcılar.

@loveinaflipbook

+800 ile başlayan toll-free bir numara mı? onlar TR'de de geçerli oluyor mu?
  • peggy  (13.05.15 13:40:19) 
+800 ile başlayanlar toll free, evet. ama TR'den arayınca ulaşılamıyor maalesef; o ülkenin telekomuyla anlaşma yapmak zorundalar toll free yapabilmek için çünkü.

biz USA AT&T paid olarak arıyoruz şirketten, superonline paketimiz var, USA ucuza geliyor bayağı. sizde de öyle bişey varsa mantıklı gayet. ama ilk olarak bir host hesabı açtırmanız lazım bunun için. her toplantı için kullanım ücreti kesiliyor host hesabına. o durumdan haberdar değilseniz belirteyim.
  • loveinaflipbook  (13.05.15 13:49:37) 
@douchebag
nein. o ne işe yarıyor?

  • peggy  (13.05.15 13:51:26 ~ 13:51:44) 
@loveinaflipbook

anladım. bir bahsedeyim, deneyebiliriz. teşekkürler:)
  • peggy  (13.05.15 13:52:42) 
webexle yaparsınız sanki.

www.webex.com

not: hep konferansa katılan taraf oldum, düzenleyen taraf değil.
  • inheritance  (13.05.15 13:54:36) 
office communicator veya lync için server gerekiyor ve herkesin bu servera aktif bağlantısı olması gerekiyor. güzel bir hizmet ama altyapı hazırlığı yapmanız gerekir, yani hali hazırda yoksa uğraştırır sizi bayağı.


  • loveinaflipbook  (13.05.15 13:56:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.