[]

hesap işletim ücreti geri alma denemesi

babamın kredi kartından kesiliyo yıllardır, tutturdu geri alalım diye. nette bişeyler okudum ama babam yarın bankaya gidelim diyor. önce bankaya gitmenin bir artısı olur mu?




 
444'lu numarasini arayip, itiraz ediyorum dediniz mi? ben artik sesimi bile yukseltmeden itiraz ediyorum diyorum, tamam diyorlar. bir de ucretsiz kart var bir cok bankada artik, ona gecmesini onerebilirsiniz. muhtemelen bu ucretli kartin avantajlarindan hicbirini kullanmiyordur.


  • bir varmis bir yokmus  (13.05.15 01:22:00) 
siz sanirim gecmise donuk hepsini istiyorsunuz, onun icin once bankaya sorun, itiraz ederse, kaymakamlikta tuketici masasi miydi bir sey var, oraya basvuracaginizi soyleyin, hala kabul etmezlerse, gidin dilekcenizi verin. 5-6 ay mi ne suruyor, olumlu olursa dilekce, onunla beraber bankaya gidip paranizi alirsiniz.


  • bir varmis bir yokmus  (13.05.15 01:24:16) 
bankanızın nasıl bir kansız kurum olduklarını görüp, neden geriye dönük işletim ücretlerini almanız gerektiği konusunda fikir sahibi olmanız açısından bir artısı olabilir.
yoksa boşuna gitmeyin bankaya, adamlar tüketici hakem heyeti kararlarını bile icraya düşmeden ödemiyorlar.

  • zentiva  (13.05.15 01:40:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.