[]

AÖF intibak ve ders soruları

Selamlar duyurucular;

AÖF işletme okumaktayım. Dikey geçiş ile geçtim. Bu sene intibak senemdi. 4 dersten sadece işletmeyi verebildim. Bugün bütünlemelere girdim. Ve sonuç pek iç açıcı değil.

4 ders aldım bu sene. sadece birini vererek bi üst sınıfa geçme imkanım var mı?

Eğer geçemezsem seneye tekrar intibak mı okuyacağım?

İntibak ile askerliği tecil ettirme imkanım var mı?


Nolur hayırlı şeyler söleyin lan.

 
aöf de altta 3 dersiniz varsa üst sınıfa geçemezsiniz, 2 dersiniz kalırsa geçersiniz.


  • buffy de vampir sayilir  (06.09.09 03:22:43) 
4 ders'in en az ikisini vermen gerekiyor finaller'de gecebilmen icin. bütünlemeler'de en az ikisini veremezsen kalırsın. sadece bir dersi vererek bir üst sınıfa gecebilmen, mümkün degil. en ikisi. yönetmelik bu şekilde..

lisans hazırlık programında okuyorsun sanırım. lisans hazırlık programına acıkögretim bürosu, yani fakülte ek-g yani askerlik durum belgesi vermiyor. sınavların sonucları 15 gün icerisinde acıklanır. inşallah gecersin.

bende senin durumundayım. hukuk'u verdim işletme ve digerlerini veremedim. işletme'ye bugün iyice abandım lakin, bütünleme degil sanki öss sokuyorlar mınakoyimm.. sorular hakikaten zordu. 36 sorunun, 10 tanesini bilgi digerlerini mantıga göre yaptım...
gecemezsem ben birde askere gidiyorum.. isyanları oynuyorum sorma ;)
  • scp  (06.09.09 03:25:32) 
en az 2 dersini vermen gerek..yani bugün girdiğin 3 dersin birini geçmen lazım..yoksa seneye intibak tekrar..


  • mr_amor  (06.09.09 03:25:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.