[]

Kedim fürminatörle tanıştı ama çok zorlandık / bi de malt macunu

selam arkadaslar, 1-2 hafta önce tüy için fürminatör önerdiniz, ben de aldım.
leyla'yla (kedim) hafta sonu bi denememiz oldu ama leyla nefret etti bu aletten. biraz kavga biraz dövüş taradım ama yarım yamalak oldu ve hiç hoşlanmadı bu durumda.

napcam ben? uyku modundayken mi denesem dicem ama hem uykusuna kıyamıyorum, hem de tüyü ortalık yere dökülecek.

öneriniz nedir?

son bi soru da malt macunu ile ilgili: her zamanki macunundan verdim geçen gün. bebekliğinden beri bi kere bile kumu dışında bi yere işemeyen kaka yapmayan kedim, macunun ertesi günü betona sulu kaka yaptı agfsgahdahs. gerçi bi daha hiç yapmadı, gayet iyi şimdi ama kafama takıldı.
acaba fürminatöre olan tepkisini böyle mi gösterdi yoksa macun bunun motoru mu bozdu?

 
macun olayı tesadüf olmuş. muhtemelen üşüttüğü için ishal olup yere yapmıştır. macunun kullanımını biliyorsun değil mi? haftada 1 kez 2 3 cm uzunluğunda vereceksin. yaladığı tüyler dışkı ile çıkacak.
genellikle tarafı severler ama belki yarası acısı bir şeysi vardır. daha yumuşak bir fırça dene bakalım nasıl tepki verecek.

  • neira  (12.05.15 14:56:18) 
Kısa, yumuşak hareketlerle taramayı dene, uzun ve sert hareketler can yakıyor. Süreyi de kısa tutarsan sıkılmaz kediler. Tarağın dişlerini de sık sık temizle, hatta her sürdüğünde temizle.


  • roboute guilliman  (12.05.15 16:14:35) 
benim oğlan da katiyetle furminator kabul etmiyor. kavga dövüş tarıyorum, ayda bir filan. ellerim tırmık içinde, sonlara doğru iyice sinirlenip hırlamaya ve tıslamaya başlıyor (normalde çok uysaldır). ben sağdan dikkatini dağıtıp soldan hızlı hızlı şekilde tarama yöntemiyle kullanıyorum förminatörü :D her yer tüy oluyor tabii, sonrasında ortalığa sprey şişesiyle su serpip uçuşan tüyleri düşürüyorum, sonra da süpürge yapıyorum. taranma günümüz büyük olay oluyor yani :) ama bayağı tecrübe kazandım, son seferde ellerim çok daha az çizildi :D kıza güzellikle yanaşırsam sorun yok, güzel güzel taratıyor. yalnız o da kesinlikle göbek bölgesine dokundurmuyor.


  • gri balikcil  (15.05.15 10:23:33) 
İyi bari yalnız değilmişiz :) Haziran'ın ilk haftası tekrar deneyeceğim. Hayırlısı :/


  • whatyougetiswhatyoudid  (17.05.15 20:04:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.