[]

Tüketici Hakem Heyeti dosyamı kaybetmiş

7 ay sonra noldu benim bu başvuru diye e-devlet üzerinden sorguladım kaydınız bulunmamaktadır dedi. E-mail attım hakem heyetine, kaydınız bulunmamaktadır dediler. Onlardan aldığım damgalı dosya numarasını taratıp e-maile ekleyip tekrar gönderdim yine aynı kaydınız yok dediler. 7 ay boşuna mı bekledik yahu? Napmak lazım, gidip kavga mı etmeli?




 
bu durumu söyleyip elinizdeki belgenin fotokopisini verin. 7 aydır bekliyorum, resmi belgeyi kaybettiniz savcılığa suç duyurusunda bulunurum deyin. gerekirse yeniden işleme alıp öncelikli olarak hallederler.


  • dahili meddah  (12.05.15 10:36:39) 
dahili meddah +1

ama iyi korkutun gözlerini, burdan çıkışta savcılığa gidiyorum bilginiz olsun fln deyin.
  • trajikomix  (12.05.15 12:19:36) 
tüketici mahkemelerinde sıklıkla yaşanan bir olay. savcılığa giderseniz memurların başına biraz ekşinir, önce tatlı dille sonra savcılığa şikayetle tehdit edin. bir adalet personeli tüketici mahkemesi çalışanı olarak savcılıkla tehdit et cümlesini gülerek okuyorum buradan :D
yemiş bi halt iş bilmezler ama yoğunluktan olabiliyor. üzerinde durun sadece atarla giderle bi şey gelişmez.

  • bana da mi lolo  (12.05.15 13:31:15) 
belgelerinizin fotokopisini tekrar dilekçe ekinde teslim edin. dilekçenin en üst kısmına ve içeriğine, evrakların kaybolduğunun söylendiğini bu nedenle geçmiş 7 aylık süreçte göz önüne alınarak öncelikli inceleme yapılmasını talep ettiğinizi büyük harflerle yazın.

hatta tüketici hakem heyetine bu konuda ayrıca şikayet dilekçesi verebileceğiniz gibi başvurunuza alacağınız cevaba göre bimer'e de şikayet edebilirsiniz. bimer şikayetleri bekletmeksizin çok hızlı bir şekilde işlem yapmaktadır. ancak, ilgili heyetin bunu göze alabileceğini zannetmiyorum.
  • aporrhais pespelicani  (12.05.15 16:17:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.