[]

Starbucks ucuza kahve icme yontemi dogru mu?

sapadam.com

Surda anlatilan sey sazan.avi mi yoksa dogru mu? Deneyen - bilen var mi?


 
paket kahve satın aldığınızda bir adet ücretsiz tall boy içecek verdikleri doğru ama diğer konuyu, yani götürdüğünüz kahvenin ücretsiz hazırlanması olayını daha önce duymadım.


  • kaptan memo  (12.05.15 10:03:14) 
böyle bir şey yok. evet, paket kahve aldığımda direkt veriyorlar zaten o kahveyi, ki çektirmeye falan da gerek yok. paketi satın al, o kahveyi zaten veriyorlar.

o aldığın paketle hep nasıl gidebilirsin ki, tekrar tekrar versin adam sana kahve? çantanda mı taşıyacaksın, nasıl bir mantık anlamadım. yok öyle bir dünya.
  • mermize  (12.05.15 10:11:00 ~ 10:11:58) 
Benim arada uğradığım bir Starbucks var, nispeten sakin bir yer, düzenli müşterileri olan insanların birbirlerini az çok tanıdığı. Burada benzer bir uygulama vardı. Paket kahve satın alıp orada bırakıyorsunuz, gittiğinizde kahvenizi sipariş ediyorsunuz sizin satın aldığınız paketten hazırlıyorlar. Fiyatı da 2-3 lira gibi birşey oluyordu kendi kahvenizden yaptırdığınız için. Müdavimler böyle içerdi orada.


  • burka  (12.05.15 10:23:03) 
ikinci olayı ben de ilk defa duydum. normalde bedava kahve veriyorlar paket kahve alınca.


  • hb  (12.05.15 10:25:07) 
valla ben de ilk defa duydum. da, hep aynı starbucks'a da gitmiyorum ki. taksim oluyor, şişli oluyor.

maymun işi ya, olacak gibi değil.
  • mermize  (12.05.15 10:27:26) 
boyle bir sey var evet ama daha once bahsedildigi gibi, duzenli musterisi oldugunuz yerlerde mantikli. ustelik bedava da degil, ufak bir ucreti var kendi paketinizden kahve hazirlanmasinin. yillar yillar once 2 liraydi.


  • gel gel sarisinim sag yap gel  (12.05.15 11:04:51) 
yemin ederim yeter ya. bi sistemi de sömürmeyin amk.
ortadoğulular avrupa'daki sosyal devlet anlayışının bile amına koydu, şimdi avrupada tekrar faşizm yükseliyor sırf bu yüzden.

ulan bir şeyi de sömürmeyip iyi niyetli olun gözünüzü seveyim ya. bi sistemi de sömürmeyin. bi kere de şark kurnazı olmayın.
  • kamera motor  (12.05.15 11:08:08) 
@kamera motor agfdjvfbgjvg bahsettiğin şey mahalle kahvesi değil starbucks. kapitalistin allahı bir şirket. insanları istanbulun her semtinde 3 tane şubesi olan bir firmayı sömürmekle suçlamadan önce aç da kapitalizm nedir ne değildir oku biraz.

avrupadaki sosyal devlet anlayışı da liberalizm çökmesin zengin olan daha da zenginleşsin fakire de sussun diye 3-5 bişey atarız diyen anlayış. bikaç tane türkle arapla bir dünyanın amına koyan kan emici kıtaya bir şey olmaz raad ol.

adam beleş kahveden faşizme bağlamış aq ahahıahahaah
  • littlejack  (22.07.15 10:02:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.