[]

Müzekart

Öğrenciye ne kadar? Nasıl alıyoruz prosedürü bilen yazabilir mi?




 
www.muzekart.com

20 tl
öğrenci kimliğiniz gerekiyor. fotoğrafı kimlik üzerinden kopyalıyorlar.
müze kart satışı olan müze ve ören yeri girişlerinden 2 dk da alınabiliyor.
  • halanne  (12.05.15 09:44:30) 
aramayı bilmek gerek


www.muzekart.com
  • makarnacanavari  (12.05.15 09:44:43) 
Mobilde siteyi görüntüleyemedim çok sağolun


  • me gusta  (12.05.15 09:54:44) 
Müzekart+'nızı almak için fotoğraflı bir kimlik belgeniz ile birlikte Müzekart Satış Noktalarına başvurmanız yeterlidir.

Ayrıca internet üzerinden ve Mobil Satış İstasyonlarından müzekartınızı alabilirsiniz.

satış noktaları
İstanbul
Topkapı Sarayı Müzesi
Ayasofya Müzesi Kariye Müzesi
İstanbul Arkeoloji Müzeleri
Büyük Saray Mozaikleri Müzesi
Türk ve İslam Eserleri Müzesi

Milli Eğitim Bakanlığı ile özel ilk ve orta öğretim okulları geçerli kimlik kartını haiz öğretmenler, 18 yaşın üzerindeki öğrenciler için Müzekart fiyatı üzerinden % 50 indirim uygulanır (Emekli Öğretmenler, Özel Dershane Öğretmenleri ile Üniversite Öğretim üye/görevlilerine bu madde hükmü uygulanmaz). Gerekli belgeler ile kart basım istasyonlarından İndirimli Müzekart satın alabilirsiniz.

Müzekart başvurusu yapmak için gerekli tek şey, öğrenci kimlik kartı. Okuduğunuz okuldan lise ya da üniversite ya da enstitüden size verilmiş olan öğrenci kimlik kartı ya da öğrenci kimliğiniz yoksa öğrenci belgesi ile giriş yapmak istediğiniz müzenin gişesinde hemen Müze kartınız hazırlanarak size teslim ediliyor. Müze kart fiyatları ve ücretleri yıldan yıla değişiklik gösterebiliyor ama bu ücreti bir kez ödüyorsunuz ve son kullanma tarihine kadar bir daha ödeme yapmıyorsunuz. Tabii Müze Kart’ın geçmediği müzeler ve ören yerleri de var. Geçmeyen yerler yani yeniden para ödemek zorunda olduğunuz yerler ise merak edilen, ilgi duyulan yerler. Bu yüzden de çok fazla avantajlı bir kart olmadığını söylemek yerinde olur.

Rica ederim ;)


ha bu arada istanbul dışındaysan şehrine göre satış noktalarını da yazabilirim :)
  • makarnacanavari  (12.05.15 10:20:23 ~ 10:22:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.