[]

Kasım'da Amsterdam

Merhaba arkadaşlar,
2 gece 3 gün kalacağız. Eşim ile beraber gidiyorum. Havalar çok soğuk olur diyorlar. Nerde kalınır?. Otelin sıcak olması lazım :)
Neler yapılır? Nereler görülmeden gelinmez?

Teşekkürler.

 
evet gerçekten baya soğuk oluyor. yılbaşında ordaydım. gerçekten iliklerim donmuştu. mutlaka tedbirli gidin. geri döndüğümde 3 gün hasta yatmıştım ben. otelim dam square'e yakın sayılacak(15-20 dk yürüme mesafesinde) bir yerdeydi.

heineken experience, madame tussauds, vondelpark, rembrandtplein, leidsplein buralara mutlaka gidin. ben gitmedim ama rijksmuseum ve kanal turu da yapın derim. bisiklet kiralayıp şehri gezin. 1 gün içinde bir sürü yeri görmüş olursunuz. bira çok ucuz su içmeyin bira için. burada yasal olmayan ama orda yasal olan şeyleri denemek isterseniz, her köşebaşında bir coffeeshop var girin birine mutlaka :)) ben goa adında biryere gitmiştim.

iyi eğlenceler.
  • erdinch  (12.05.15 09:38:16) 
airbnb deneyeblirsiniz. hostellerle ayni fiyata geliyor nispeten, hem de daha rahat oluyor.

foodism ve cafe bern'de yiyin.

onun disinda kendi ilgi alanlariniza gore zibilyon tane sey vardir.
  • goldentitan  (12.05.15 09:40:08) 
Hostelde kalırsanız Hans Brinker Budget Hostel iyidir, iki tane barı vardır hostelin altında :)


  • by the power of grayskull  (12.05.15 14:05:37) 
15 gün önce döndüm, 20 derece civarlarındaydı hava şasımıza güneş vardı, flying pig de kaldık biz daha bi öğrenci işi oldu bizimki, yapılacak ve görülecek bin tane şey var ondan yazamadım bende


  • mirty  (12.05.15 14:11:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.