[]

Büyük labradorun yanına arkadaş alayım mı?

Bir tane yedi yaşında erkek labradorum var. Bana çok alışkın. Yanına bir tane genç, oyuncu birini alsam mı diye düşünüyorum. Yoldaş olur ona. Beraber gezerler falan…

Bizimki yeni gelecek arkadaşı dışlar mı acaba? Ya da kıskançlık durumu olur mu? Bir de, ne cins alsam en az sorunu yaşarım? Beagle falan?


 
Sorun yaşayabileceğinizi söylemem gerek. Eğer eğitim konusunda usta değilseniz fazlasıyla zorlar hatta. Çünkü yedi yaşında bir erkek kolay kolay çevresinde başka bir erkek istemez, dişiyle de muhtemelen çiftleşmeye kalkışır. Ama köpeğiniz üzerindeki hakimiyetinize göre değişebilir bu durum tabii ki.


  • alaimisema  (12.05.15 09:29:55) 
Köpeğiniz kısır ve uyumlu ise sorun yaşamazsınız. Ayrıca ihtiyacı olan köpeklere geçici yuva olabilirsiniz. Bu şekilde köpeğinizin uyum durumunu anlayabilirsiniz.
SATIN ALMA SAHİPLEN!!!!!

  • vavawest  (12.05.15 10:14:20) 
Kopek kisir degil. Ama sozumu dinler hep. Deneyeyim ben bu isi birinin kopegiyle v


  • alperz  (12.05.15 13:19:05) 
Eğer enerjiniz varsa alabilirsiniz, köpeğinizin diğer köpeklere yaklaşımını en iyi siz biliyorsunuzdur ama Beagle tavsiye etmem fazla şımarık bir köpek cinsi, ayrıca vavaweste tamamen katılıyorum, satın almak yerine sahiplenin, kendi köpeğiniz için iyi bir şey yaparken, barınaktan başka bir köpeği de mutlu etmiş olursunuz. İlla cins köpek istiyorsanız barınaklarda onlardan da çok var.


  •   (12.05.15 14:36:38) 
ben ayni sekilde dusunup yasli kopegimin yanina genc kopek aldim. sonuc yasli olan surekli uyudugu icin sikilan genc kopek sikilmasin diye ucuncu bir kopek sahiplenmek oldu.


  • mutevazi  (13.05.15 10:09:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.