[]

evde spor yapmak

güün boyu işyerinde gün boyu oturuyorum, akşam eve geldiğimde her tarafım hareketsizlikten ağrımış oluyor evime yakın iyi spor salonu da yok, zaten üşeniyorum gidemem.

evde nasıl spor yapabilirim, önerebileceğiniz site, kitap sosyal medya hesabı var mı?

tavsiyelerinizi bekliyorum

 
www.youtube.com

edit: 8 min workout'lar bayagi is goruyor. eger kesmezse, p90, insanity gibi programlara bakabilirsiniz.
  • kobretti  (11.05.15 22:29:16 ~ 22:29:50) 
focus t25 başlangıç için epey iyi.


  • neferkitty  (11.05.15 22:29:49) 
Vücut hareketleriyle yapabileceğin bazı hareketler var, her gün bunlardan 4 tane seçip circuit şeklinde tekrarlayabilirsin. 15 tekrar Burpee 30 tekrar Mountain Climber 15 tekrar Air Squat 30 tekrar High Knees gibi. İnternette bunlara benzer pek çok hareket var, zamanla değiştire değiştire kullanabilirsin.


  • angelus  (11.05.15 22:37:28) 
neferkitty +1.

yazılı bir programdan yapmak külfetli, hareketlerin yapılışını doğru öğrenmek gerek, müzik seçimi biraz zaman alıyor üstüne.

focus t25'le video eşliğinde, yapılışları da takip ederek, 25 dakika spor yapar, kendinizi duşa atarsınız.

"modifier" dedikleri, hareketleri kolay versiyonuyla yapan Tanya var Focus T25'te, ona uyun baştan, kendinizi hırpalamayın, ona uyamadığınız zamanlarda da nefesinizi toplamak için bekleyin, yerinizde sayın.

İlk aşamalarda ihtiyacınız olan tek ekipman bir fitness matı. İleride bir iki dumbbell.
  • crescendo  (11.05.15 22:48:14) 
p90x'e yardırıyor bizim iş yerindeki arkadaşlar. 1 ayda gözle görülür fark oldu (duruş falan). ancak epey ağırmış ve her gün en az 1 saat harcamak gerekiyormuş.


  • paltar yuyan masin  (11.05.15 23:00:30) 
p90x ile başlayamazsın o daha zor, ilk 3 dakkada motivasyonun kırılır bırakırsın.


  • neferkitty  (11.05.15 23:01:56 ~ 23:02:13) 
teşekkürler


  • intern in the house  (11.05.15 23:02:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.