[]

Birakarak yanlis mi yaptim?

Mecidiyekoy isiklarda araclara yani bana yesil yandi. Yayalara kirmizi. Bir yaya yola atladi. Gecemedi onumden. Tak diye bir ses. Arkadan arabaya yumruk atti. Cektim el frenini napiyorsun demeye kalmadan kufur edince patlattim uc bes tane. Millet araya girdi. Ama insanlar beni tuttu hep. O sirada geldi yumruk atti.

Polis geldi. Sikayetciyim dedim. Insanlar da sahitlik yapariz dediler polise. Sofor yuzde yuz hakli dediler. O sirada trafik polisinin yanina nomal polis de geldi. Polisi gorunce eleman costu. Ana avrat kufur ediyor. Polislere dedim ki bak sustirmazsaniz dalcam buna dedim.

Polis dedi ki sikayetci misin kardesim. Herkes de senin sahdin zaten. Evet dedim. Gencten bi polis geldi. Kulagima dedi. Guzel kardesim sen sikayeti bosver bu pici bana birak sen yoluna devam et.

Millet de hele birkac genc arkadas. Canim kardesim Allah icin birak yoluna git. Arabanda zarar yok. Dovdun de. Polis bile seni hakli buldu. Hic ugrasma diye zorla arabaya bindirdiler. Ben giderken Polis hala onun kolunu tutmustisert bir sekilde ve bagiriyordu ona.

Bana birak diyen polis ne yapar ona? Birakmayip da sikayetci mi olsaydim? O an saglikli dusunemedim. Bir anda kendimi arabada buldum. Herkes sen devam et bosver dedi. Ama o kufurleri de kaldiramiyirim. Biraz daha mi divseydim veya sikayetci mi Olsaydim? Yoksa basip gelerek iyi mi yaptim?

 
sen gittikten sonra polis onu bırakacak. sinir durumuma göre devam da edebilirdim senin yaptığını da yapabilirdim.


  • dahili meddah  (11.05.15 15:59:32) 
polis uğraşmamak için başından savmış seni. sen sağlam yerleştirmişsin zaten o... evladına hıncını almışsın salla gitsin ya.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (11.05.15 16:02:33) 
küfür demek ha. boğazını falan kesseydin keşke. senin gibi "polat"lar bunu yapıyor genelde.

adam utanmamış gelmiş bir de "az daha mı dövseydim" diyor yav. bunları yetiştiren nasıl aile, nasıl öğretmen arkadaş. benim öğrenciler birbirine ters baksa uykum kaçıyor. size yol-yordam öğreten olmadı mı hayatta?
  • lancelot du lac  (11.05.15 16:02:33) 
burası hümanist lalelerin yorumlarıyla dolar az sonra. okuyup da sinirini bozma. %99 niye vurdun falan da derler hattaa:) nolmuş yani adam arabana vurduysa? nolmuş yani anneciğine sövmüşse? tarzında yorumlar bunlar.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (11.05.15 16:04:11) 
Adam kirmizida gececek. Yetmeyecek atabama buracak. Yetmeyecek kfur edecek. Bu adama vurma diyen ogretmenime aileme vururdim ben be.

Kirmiziysa kirmizi. Ben geciyorsam yol vereceksin orospu cocugu diyen bir pustu yetistren ogretmen nerede o zaman?
  • evrenos gazi  (11.05.15 16:07:56) 
"Bu adama vurma diyen ogretmenime aileme vururdim ben be."
pardon ya ben yanlış gelmişim.


@yazar yazmaz yazan yazar

ben lalelik öğretiyorum haklısın. keşke sana da ayılık yerine lalelik öğretselerdi de bu kadar boktan ülkede yaşıyor olmasaydık.
  • lancelot du lac  (11.05.15 16:08:04 ~ 16:09:53) 
kırmızıda geçip bir de arabaya yumruk atmak + küfür etmek = çomarlık

sokak ortasında çomarı dövmek = barzoluk

polis uğraşmamak için gazını alıp yollamış seni. geçmiş olsun.
  • corneillus  (11.05.15 16:19:22) 
İyi etmişsin.sen vurmasan,o sana vuracak. Medeniyet her zaman ilk planda olmamalı, o tip insanlar senin göstereceğin saygıdan anlamaz. Şiddete başvurur. Küfür eder. Karşılığını vermişsin, bi dahakine şikayetçi de ol mutlaka.


  • me gusta  (11.05.15 16:36:54) 
corneillus +100000

o beğenmediğin adamdan pek farkın yok.

polis resmi evrakla uğraşmamak için senin içini soğutmuş.
  • kuzey li  (11.05.15 16:43:21) 
keşke biraz daha dövseydin. ben olsam öyle yapardım.


  • hasansabbah  (11.05.15 17:48:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.