[]

mouse oyun tecrübesini arttırır mı

ne çok iyi bir oyuncuyum nede daha önce gaming mouse kullandım. fakat mevcut mouesım artık öldüğü için yeni mouse alma ihtiyacına binaen gaming mouse almayı düşünüyorum. bu mouse türü fazla tuşu olması vs gibi olaylar haricinde, oyun deneyimini ve performansını arttırıyor mu gerçekten. fps, moba türlerinde?

önerebileceğiniz mouse var mıdır?


 
Alışırsan o kadar tuşa, yapacağın hassaslık ayarına ve diğer özelliklerine, çok iyi oluyor, fark ediliyor.

Nalışkanlık önemli.

Logitech iyi bu konuda.
  • roboute guilliman  (11.05.15 11:06:36) 
evet artırıyor. sensör, tutuş, dizayn her konuda iyiler. biz öneremeyiz şimdi ama tam olarak kendi eline uygun bir şey bulman lazım :D zowie fk1 i herkes çok beğeniyor. bak bi derim.


  • glamdr1ng  (11.05.15 14:30:12) 
Razer Deathadder, Razer Mamba veya Razer Naga oynadığın oyunlara göre.

Logitech'de en büyük sorun mouse butonları altındaki switchlerin kalitesizliği (en pahalı modellerinde bile 25 sentlik en kötü switchler var) bu da çok ünlü 2 3 pro bleme neden oluyor 6 ay ila 1 yıl arası bir sürede. Ya yenisini almak, ya aylarca servisle uğraşmak (çok kötü servisi) veya kendin tamir etmek zorunda kalıyorsun.

bu işin tepe noktası ise steelsteries denen marka ki baya pahalı.
  • rygard  (11.05.15 16:59:56) 
a4 tech x7 al fazla para verme. yıllardır kullanırım çok güzel. sadece oyun için değil her türlü iş için de ideal hassaslığı değişebiliyor.


  • mr fusion  (11.05.15 17:42:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.