[]

Nasıl bir tatil yapabiliriz ?

Şimdi sevdicekle tatil planları yaptık. Parasal eksiğimiz olduğu için iddaa oynadım 500 lira tek maçla gitti moraller bozuk gençler :(

2 kişi 5-6 gece için maksimum 1000 lira ayırabiliriz. Bu bütçeye nasıl bi tatil yapabiliriz?

Çok bi isteğimiz yok denize girelim bi de etraf ıssız olmasın merkezi yerlere çok uçuk uzak olmasın yürüye yürüye gidelim diyoruz.

Gece hayatımız falan yok. Öyle barlara clublara gitmeyiz, aman otelde aktiviteler olsun demeyiz.

Otel bi de bize sabah ve akşam yemeği verse olur mu :/ yarım pansiyon diyolar galiba buna.

Nasıl bi tatil yapabiliriz?

 
ayvalık sarımsaklı da 4 gece pansiyon kiralıyosunuz. keyfinize bakıyosunuz. araştır.


  • justinho26  (11.05.15 01:04:35) 
1000 lira zor 5 6 gün.


  • retiredcolonel  (11.05.15 01:25:55) 
Hangi dönemde tatil? Şimdi mi temmuz mu ne?

1000 tl ye yeme içmeyi dahil ettiniz sanırım ama ulaşım da dahil değil herhalde?
  • medre  (11.05.15 01:33:24) 
Yok ulaşım değil o hariç. İşte yarım pansiyon olsa diyoruz bari :/ 1200-1300 liraya gümbette çok güzel her şey dahil 2-3 otel bulmuştuk ki, inanın ki çıkamıyoruz o 200-300 ekstra.

temmuzda bakıyoruz evet. var aslında baya otel ama söylediğim gibi nasıl hangi bölge iyidir ki bilmiyorum hiç bu fiyat skalasına.
  • akatreil  (11.05.15 01:58:56 ~ 01:59:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.