[]

new jersey'de araba kiralamak

merhabalar, araba kiralama ile ilgili bir sorum var ama önce doneleri vereyim.

20 haziran gibi green card ile new jersey'e gideceğim, ilk gidişim.
1.5 senelik türk ehliyetim var.
oraya gittikten sonra da nj ehliyetini alacağım, yani kiralama zamanı eyalet ehliyetim de olacak.
yaş 22 (25 yaş altına ekstra ücret varmış sigorta ile ilgili, o yüzden belirttim.)

şimdi durum şu, gittikten yaklaşık 1 ay sonra doğum günüm var (24 temmuz). klasik araba hastasıyım, daha önce kullanma şansım olmadı ve kendime güzel bir doğumgünü hediyesi olsun diye bir klasik kiralayayım istiyorum. model farketmez. mustang olur, chevelle ss olur, camaro olur. ellerinde ne varsa artık.

bu olmazsa da aynı modellerin 2014-2015 son versiyonlarını kiralamak istiyorum.
yani 2014-2015 mustang, camaro, dodge challenger vs

internetten araştırıp ortalama bir fiyat yakalamaya çalışıyorum ama hiç bi internet sitesi bulamadım. siz bulduysanız fiyat veren bi site onu da atabilirsiniz.

ortalama ne kadara patlar? 500$ a kadar gözden çıkardım. 500$ a bitirebilir miyim bu işi?

 
2014 mustang gt'yi aylık 1700 dolara kiralamıştım ben budget'tan. 2 ay falan kullandım. budget, avis gibi firmaların kurumsal sitelerinden kiralarsanız biraz pahalı olabiliyor. o yüzden yerel şubelerin sitelerini bulmaya çalışın. ben budgetkc.com'dan kiralamıştım örneğin. bu fiyat da ford çalışanıymışız gibi gösterdiğimiz için verildi ama normal birisi de çok yüksek fiyatlara almıyor...


  • himmet dayi  (10.05.15 23:11:38) 
enterprise.com'dan mustang'i gunluk 80 dolara mi ne kiralamistik diye hatirliyorum. Camaro filan da vardi o civarda. 25 yasinin altinda biraz daha fazladir tabi.

Gunluk 500$ cok para:) Onunla araba alirsin :D
  • ruhi mucerret  (10.05.15 23:37:45) 
ben sixt den mustang kiralamistim gunlugu 60 dolara ama ellerinde yoktu slk 250 vermislerdi bana. Sixt den cok memnun kaldim baya arastirmistim en iyi fiyati sixt vermisti. onemli olan 3 5 dolardan kacma tum sigortalari yaptir bunu sakin atlama. Birdr mutlaka gps de ekle kiralamana, yoksa yolunu kolay kolay bulamazsin,


  • oscar  (11.05.15 00:12:07) 
moralini bozmak istemem ama buyuk ihtimalle bulamayacaksin o arabalari. genelde yok kalmadi, suan elimizde yok vs derler. senin yerinde olsam daha iyi yerlere giderdim bosver arabayi sonra binersin ;)


  • only  (11.05.15 01:10:00) 
soruya cevap değil ama avis, budget falan cok pahalıya geliyor. en ucuzu dollar. hep oradan kiraladım ve hiç bir sorun da çıkmadı.
aklında olsun.

  • 65 derece  (11.05.15 11:31:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.