[]

acayip güzel bi kız var

çok iyi anlaşıyorsun, enteresan ortak noktaların var. böyle bazı sorulara sanki benim vereceğim cevabı veriyor. sanki biri benden önce "roket becks içer, kadıköy sahili sever, bilmemne bilmemne" diye ipucu vermiş. o derece birebir.

ama babasıyla yaşıyor ve her akşam 11'de evde olması lazım. oluru var mıdır beyler ne dersiniz?


 
oluru olmasının babasıyla yaşamasının ve her akşam 11'de evde olmasıyla doğrudan bir bağının olduğunu düşünmüyorum.

çalışıyor mu? görüşecek vakit kalacak mı? tamam ortak noktanız olabilir ama emin misin sana hislerinden?

cevapları alalım.

(inşallah olur bu arada, hepimizin sapız amk yerinde, içimizden biri eksilsin :) )
  • dead and broken  (10.05.15 21:33:10) 
acayip güzel olduğu için oluru var tabi, niye olmasın. acayip güzel olmasaydı o zaman düşünürdün.


  • mandalina kokusu  (10.05.15 21:36:15) 
kızı böyleyse babası kim bilir ne kafa adamdır, bir de bunu düşün.


  • ron dennis  (10.05.15 21:37:54) 
babasinin ne alakası var badi?


  • 2006  (10.05.15 21:40:28) 
ya babasıyla alakası yok da her akşam 11'de evde olacak diyoruz. yani sevgilin var ama mesela beraber uyuyamıyorsun. hep bi eve yetişme telaşı falan. ben 25 o 23 yaşında bu arada.

epey sonra ilk defa düzgün bi ilişki sahibi olasım geldi o da böyle :/ çalışmıyor, görüşecek vaktimiz var, hislerinden emin değilim ama sorun o diil. sorun kızın her akşam 11'de evde olması. benim de arada gece hayatım falan var yani. çok üzücü :(
  • roket adam  (10.05.15 21:59:21) 
yaşları alalım?
söylemişsin zaten. saat konusundaki hassasiyetini anlıyorum. arkadaşlarınla takılıyorsun ama kız arkadaşın evde. ya da bir yere gideceksin ama kız arkadaşın evde.
bir ilişki edinilebilir elbet ama zor oluyor.
sırf buraya takılma bence.anlaşabiliyor musun onu düşün. anlaşabiliyorsan güzelliği,her akşam 11'de evde olmak zorunda olması çok da sorun olmamalı.
  • rakicandir  (10.05.15 22:02:39 ~ 22:05:14) 
bizim oluru var veya yok dememizle olmuyor bu işler.


  • fransizkalanadam  (10.05.15 22:09:08) 
Eğer bu gece hayatı olayını vs sorun edeceksen ve ileride kıza ''keşke evden çıkabilsen/izin alabilsen'' vs diye subliminal mesajlar vereceksen hiç girişme, sonuçta durumun baştan böyle olduğunu biliyorsun. Burada gelen cevaplar senin ne istediğini değiştirmez , oturup düşün, çünkü bu durum ileride değişmeyecek. Kıza da ileride dediğim gibi ''evden zaten çıkamıyorsun ki'' ayakları yapacaksan haksızlık edersin, dahası çocukluk edersin. İş görüşmesinde 9-16 saatleri arasında anlaşıp da saati 20'e çekmeyen patron gibi olursun bak o kadar kötü, başta durum neyse ona göre kafanda netleştir :) kararı kendin vermelisin, bu işin sabit bir oluru ya da olmazı yok, sen ne istiyorsun ona karar ver bence.''Eh çok güzel katlanayım madem'' moduna girme durduk yere.

Ayrıca şahsi fikrim bunu sorun edeceğin yönünde.
  • neferkitty  (10.05.15 22:12:53 ~ 22:18:52) 
neferkitty +1111

kesinlikle sorun edecek gibi duruyorsun, bence kızdan uzak dur. her şey öyle güzellikle, 'ay çok iyi anlaşıyoruz'la olmuyor ne yazık ki. daha başlamadan sorunlu görünüyor. saat olarak (?) sana uygun ve anlaşacağın birileri eminim vardır, onları bekle veya ara.
  • equine  (10.05.15 22:24:45) 
düzenli bi cinsel hayat istiyorsun fakat cinsellik ilişkiyi pekiştirmeli sabah aksam yiyismeyeceksin sonucta. arada kiz cilginlikta yapabilir mesele degilki. derdine simdi küfür edecektim.


  • 2006  (10.05.15 22:34:28) 
cinsellik sadece gece 11'den sonra olmuyor netekim...
bu durumda bir arkadaşım vardı üstelik bu çocuğun kız bi de 30 yaşında. ayrıca ailesi muhafazakar da değildi, kız çalışıyordu baba kızlarıyla rakı içen bir tipti ama 11 dedin mi evde olunacak..arkadaş en çok da akşam sinemaya bile gidemiyoruz yaa diye deli oluyordu. bi de kızın bu kadar ana-baba kuzusu olmasına
seneler geçti, çok kavgalar edildi çocuk rest de çekti, kız da çekti, araya yurtdışı girdi, olaylar olaylar...
şimdi evli ve çok mutlular :)
  • niye ama  (10.05.15 22:40:17) 
Haftasonu gündüz uyursunuz.


  • arnold schwarzeneger  (11.05.15 09:05:54) 
Bunun feedback'ini vereyim, bu olmadı.


  • roket adam  (07.08.15 11:50:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.