[]

fethiye -> istanbul otobüs tavsiyesi

efendim buralarda çok yeniyim, hem tee ölüdenizdeyim hem de terminale gidip tek tek kaça götürüyorsunuz diye sormak istemiyorum.. kesin buralarda fethiye-istanbul yapan arkadaşlar vardır, terminalin kurdu olmuşlardır, vardır beğendikleri firma vs.. bir yardım eli uzatın şu çocuğa..

safranbolu istanbul / zonguldak istanbul yapan da beni bulsun bak..


 
taa gecen sene anadolu ile gitmistik, guzeldi. kamil koc daha guzeldir tabi ki ama fiyati daha pahalidir.


  • nawres  (05.09.09 17:45:51) 
geçen sene fethiyeye pamukkale ile gitmiştim.. çok memnun kaldım. o zaman en ucuzu pamukkaleydi. tavsiye ederim...


  • maudet  (05.09.09 22:20:58) 
ulusoy, varan, kamil koç en iyileri.. fiyatlar 60-85 aralığında, bu üçü içinde fiyat olarak en uygunu kamil koç galiba...ben en son kamil koçla gitmiştim ve gayet memnun kaldım..


  • gulcea  (05.09.09 23:38:55) 
daha snonra başkasına lazım olursa diye yazayım,
ulusoy 79
varan'dan internetten öğrencilere 67 11,5 saatte gidiyor
pamukkale 70 lira ve 15 saatte gidiyor
kamil koç internetten 67 (normal 70) ve 14saat 20 dakkada gidiyor
  • p shadow  (06.09.09 11:39:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.