[]

Dehşet amele yanığı...

BJK maçına çıplak gitsem amigo yaparlar, öyle böyle değil çok fena amele yanığı oldum. Ense, kol vs sorun değil 1 hafta çıplak kalmayıveririm de güneş gözlüğü çok fena iz yapmış. Tüp patlamış esprisinin vücut bulmuş haliyim şu an. Bu izden bir andan önce kurtulmak için kullanabileceğim bir krem var mı? En azından soyulmasını engelleyecek bir şeyler de olur. Yanık geçince bir de o çirkin soyulma evresini yaşamayayım.




 
o kadar kötüyse ilgili yerlere en yüksek faktör güneş kremi sür bikaç kat,
beyaz yerlere sürme,
solaryuma koş, dengelensin diye söyledim.
  • losev bagiscisi  (10.05.15 19:09:07 ~ 19:09:40) 
zeytinyağını ısıtıp içinde beyaz mumu eritin merhem yapıp sürün.


  • pshasha  (10.05.15 19:16:14) 
losev bağışçısı, ya komiklik şakalık iyi güzel de ciddi sorulara komik olmak için esprili cevap yazmayın lütfen. gerçekten çok gereksiz, gülelim eğlenelim diyorsan mesaj atabilirsin her zaman beklerim.

@pshasha, yuh onu yapana kadar gider yüz nakli yaparım. eczaneden alabileceğim krem neyin varsa alırım 1 dal.
  • ack3000  (10.05.15 19:20:32) 
eczaneye gidebileceksen eczacıya sor arkadaş! dediğim şey de cern de yapılmıyor her evde olan iki malzeme. losev bagiscisi da pek esprili cevap yazmamış zaten. agresif cevaplar duyuruda verilmez arkadaşım, insanlar birbirine yardımcı olmaya çalışıyor burada, yazma gibi bir zorunluluğumuz da yoktu, amaç işin görülsündü işine gelmediyse gözardı edebilirsin. geçmiş olsun.


  • pshasha  (10.05.15 19:27:39) 
mikrop kapmasın -> silverdin
acımasın -> anestol
soyulmasın, çabuk iyileşsin vs -> bepanthen
  • fayfim  (10.05.15 19:43:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.