[]

askerlikle ilgili

arkadaşlar 2014 de askeriye bana muaf verdi bu 2015 temmuzda inşallah tartıya çıkıcam gene kilo vermeye çalışıyorum askere gidebilmek için yaklaşık 3 aydır falan kick boks yapıyorum 120 kilo idim şuan 113-108 arasındayım (tartı yanlış gösteriyo) rakamlar öyle çıkıyo yani tartıda mevzuyu şuraya getiricem temmuzun 7 ila 15 arası tekrar kontrole gitsem en yakın ne zaman askere alırlar hemen gitmek istiyorumda bir an önce gelip işime gücüme bakıcam hayırlısıyla :=)




 
eyvallah saolasın


  • caner555  (09.05.15 23:48:25) 
biz bedelli denk gelsin diye uğraşıp erteleme planları yapıyoruz sen gitmeye çalışıyorsun.


  • kaya1453  (09.05.15 23:50:02) 
birader benim bi mesleğim var ve ben onu istemesemde askerlik yüzünden yapamıyorum ve 1.5 yıldır yapmadığım için üstüne 1 senede askerlik 2.5 sene olacak kim alacak beni işe söylesene böyle engel olacagını bilsem daha eve kagıt gelmeden koştur koştur muayne olur muydum ?


  • caner555  (09.05.15 23:56:08) 
Abi zayıflamadıktan sonra seni kim zorla askere alabilir ki? Yani, işine nasıl engel oluyor anlamadım?


  • biz siz onlar bensiz daha mutlular  (10.05.15 00:12:03) 
Ya askere gitmeme adına forumlarda açılan konular, sorular ,çürük raporu almalar falan derken sürüden kaçamaklar , internet kaynıyor.taktir ettim, adam gitmeyi beklemiyor üstüne bir de bunun için çalışıyor. zamanın geçmesi için ,saat falan takma ,mühim de değilse kimseye saat kaç ? diye sorma. şafak kartı gibi şeyleri de boşver . ben öyle yaptım.
cevap : kasım olmalı

  • 1adam  (10.05.15 00:22:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.