[]

romantik insanlar toplanin bir sorum olacak

bu ciftimiz bir gelenek olusturmak istiyor. senenin belirli bir gununde birsey yapmak. mumkunse evde.

en basit ornegi kek yapmak gibi mesela..

nedir akliniza gelenler

 
Bak , realist dusunelim.

o kek asla ya pıl maz.
Yapılsadaa yen-mez.

Yerine sevişilir.
  • anonymice  (09.05.15 18:38:07) 
kek kotu bir ornekti aklima gelmiyor iste. size soruyorum


  • seljax  (09.05.15 18:39:22) 
neden evde ?
dışarda olsa ya zaten hep evde buluşmuyor mu herşeyi evde yapmıyor mu bu çiftimiz?
yada yine kapalı bi alan aktivitesi geleneği olsun ama bu alan ev olmasın gibi...
  • gis  (09.05.15 18:45:46 ~ 19:00:47) 
kostümlü parti yapsınlar.


  • marla is in my head  (09.05.15 18:57:50) 
ya evde yapilacak birsey olursa daha rahat olur. hem disarda yemek yersin icersin gezersin.. baska napican..

butun gunu kapsayabilir
  • seljax  (09.05.15 19:09:51) 
evde geleneksel ne yapılcak allasen. sakarya/serdivan'da yamaç paraşütü diyorum ben.


  • zgrydn  (09.05.15 19:11:24) 
soyle birsey mesela bi kagitta 4-5 tane karsi taraf ile ilgili sorular oluacak bi. her taraf kamera karsiinda bu sorulari yanitlayacak diger taraf dinlemeycek ama bunlari. 1 sene sonra o videolar izlenicek.


  • seljax  (09.05.15 19:15:10) 
beyler bayanlar burda istedigim sey senede bir kez yapilacak birsey olmasi

icki icmek film izlemek x yere gitmek degil. bunlar surekli yapilan seyler yani.
  • seljax  (09.05.15 19:39:55) 
Birbirlerine mektup yazıp senede bir gün el yazısı mektup verebilirler. Bir şarkı ve bir tatlı belirleyebilirler. O şarkı ve tatlıyı sadece senede bir gün kutlama amaçlı dinleyebilirler, dans edebilirler, yiyebilirler. Evin içinde scavanger hunt güzenleyebilirler. Hediye alırlar, onu saklarlar, ipuçları ile hediyeyi buldurmaya çalışabilirler. Kendilerine özgü bir sevişme ritüeli varsa onu deneyebilirler ama çok özlemeyecekleri, senede bir özlenecek bir şey olabilir.

Ama burada bir de uyarı, senede bir gün onu yaparken, senenin o günü ruh halinizin ona uymayacağı bir güne denk gelebilir ya da senenin başka bir günü coşup yapmak isteyebilirsiniz. Bir de bir noktadan sonra görev gibi olabilir.
  • aychovsky  (09.05.15 19:48:47) 
Bir vidyo kaydı yapıp ilişkinizi anlattığınız, onu 1 sene sonra seyretmesi için vermek ve birlikte seyretmek. Ya da Önceki sene yazılan mektubu ya da geleceğe gönderilmiş sms'i o gün okumak.

Aklıma hep kalıcı olabielcek şeyler geliyor. O gün yazılar ses kayıtları vs yapmak, ileriki senelerdeki geleneğe kalsın diye.

Birbirinizin sırtına resim çizmek. Suluboyayla. Kadın erkek, erkek kadın kıyafetleri giymesi. Chatroulette gibi yerlere girip bütün gün insanlarla konuşmak çift halinde.
  • Cursed Chico  (09.05.15 21:54:09) 
senede 1 gün evi boyayabilirler :D


  • aksi kanitlanmadikca cocuktur  (09.05.15 23:40:59) 
el yazısı mektup +1


  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (09.05.15 23:52:12) 
çıplak olarak twister oynasınlar. hem eğlence, hem aksiyon, hem de vücutların akrobatik etkileşimi.. hepsi bir arada. nesilden nesile aktarılır bu gelenek daha sonra da


  • posthighway  (09.05.15 23:58:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.