[]

3D Mark 2006

Ayıptır söylemesi bir ekran kartı aldım ben, Ati Radeon HD 3870. her neyse. Almışken bir 3d mark 2006 testi yapayım dedim. Lakin kart 9691 puan alıyor. Neden böyle ki? HD 3850 ler 10.000 e ulaşırken benim aslanlar gibi ekran kartım niye düşük puan alıyor ? diğer HD 3870 sahiplerinin 3d mark 2006 testlerine bakıyorum hepsi 10.000 i geçmiş. Siz de sistemizile birlikte 3d mark 2006 puanınızı yazarsanız merakımı bir nebze giderirsiniz. sistemimi de yazayım tam olsun.

Amd Athlon 64 x2 7750 2.7 ghz
4 gb ddr2 800 mhz ram
Ati Radeon HD 3870 512 mb 256 bir ddr4
Windows Vista Home Premium

 
arka planda çalışan programları kapatıp, mümkünse bir virüs taraması yapıp öyle deneyin, en temiz sonuçlar taze bir kurulumun üzerinde alınır, hemen format sonrası birde öyle deneyin, over 9000!!!!!!!


  • kyha  (05.09.09 06:11:27) 
diger kisiler karta ufak bir hizasirtma yapmis olabilirler belki? diger ihtimal marka farkidir. sonucta ayni model olmasina ragmen kendiliginden downclock yapilmis urunleri daha ucuza satan markalar mevcut. markaya oynuyorum bahsi ben.

ayrica o kadarcik farkin performans acisindan bir onem arz ettigini dusunmuyorum, kafaya takmayin bu kadar.
  • entrapmen  (05.09.09 13:54:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.