[]

pes 2015 çift ekran kartı..

ya bu harici ekran kartını görmüyor..intel'in kini kabul ediyor..sağ tıklayıp bununla çalıştır diyorum olmuyor..yönetim paneline girip bu program için bu ekran kartını kullan diyorum yine olmuyor..kısacası internetteki çözüm yöntemlerini denedim hala intel'in dahilisini kullanıyor..aygıt yöneticisinden devre dışı bırakınca inteli, ekran komple gidiyor..

nasıl yapmalı?


 
hangi marka ekran kartın? nvidia denetim masası var, orada 3d ayarlarının yönetilmesine tıkla. 2. seçenek bu program için tercih edilen grafik işlemciyi seçin kısmında genel ayarlar(yüksek performans )ı seç. sonra 1. seçenekten oyunu bul, yoksa sağdan ekle de. söylediklerin üzerine bunu yapınca da olmazsa ayrı bir sıkıntı var demektir, ekran kartı modelinle ara google'da.


  • baba jo  (08.05.15 22:45:34) 
nvidia ekran kartı..hepsini yaptım..normalde bilgisayarda sıkıntı da yok ama..sanki kaydetmiyor..yine intel'in ekran kartını kullanıyor..uygula diyorum tabi seçtikten sonra ekran kartını..pes ayarlarında da intel gözüküyor..


  • dedim dedim de kime dedim  (08.05.15 22:55:17) 
ekran kartını güncellediğinde uygulamayı sağ tıklayarak grafik işlemciyle çalıştırdan dahili veya harici ekran kartını seçebiliyorsun.


  • cetoxim  (09.05.15 00:13:54) 
ekran kartı güncel..google a sorup öğrenebileceğiniz var olan herşeyi yaptım ama olmuyor malesef..


  • dedim dedim de kime dedim  (09.05.15 00:19:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.