[]

Ahşap masa üzerindeki beyaz lekeler

Birkaç saat önce lahmacun siparişi verdim. Lahmacun kutusunu ahşap masa üzerine koydum, kutu da epey sıcaktı, sıcaktan nemlenmiş, buharlanmış. Yemek bittikten sonra kutuyu kaldırdığımda masa üzerinde bembeyaz lekeler oluşmuştu. Hemen kolonyalı mendille sildim ama çıkmıyor. Masa ahşap, pahalı sayılır, diğer mobilyalar ile takım. Düzeltebilir miyim bunu, ne yapmak lazım?




 
Lekelerin üzerine kolonya döküp çakmakla yakın lekeden eser kalmaz


  • duhan  (08.05.15 22:15:40) 
@duhan masadan eser kalır mı? o da önemli bir nokta...


  • benim adim kerim hepinizi severim  (08.05.15 22:45:34) 
@kerim kaç sefer yaptım yangın falan çıkmadı merak etmeyin :)


  • duhan  (08.05.15 22:57:42) 
@duhan: valla senin söylediğini yapmaktan çekindim biraz :) başka bir yerde saç kurutma makinesi önermişler, onu uyguladım. işe yaradı gibi, leke epey azaldı, belli belirsiz biraz kaldı. onu da yarın çıkarmaya çalışacağım, bu saatte komşuları makine gürültüsü ile rahatsız etmeyeyim.

aşağıdaki sitede uygulama örneği var:

www.turuncuoda.com
  • neyehbe  (08.05.15 23:07:20) 
Çekinmekte haklısın biraz pratiklik istiyor benim dediğim işlem ama sorunsuz gideriyor :) neyse senin denediğin yöntemle de geçmesine sevindim.


  • duhan  (08.05.15 23:13:07) 
Kolonya +1


  • denizrocket  (09.05.15 00:07:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.