[]

Kadıköy - Bostancı dolmuşları nereden kalkıyor?

Soru başlıkta aslında. Yarın bir arkadaşımla Bağdat Caddesi tarafında buluşacağız, ancak o metrobüsle Söğütlüçeşme'ye gelecek, oradan da caddeye geçecek. Bu Kadıköy - Bostancı dolmuşları (sarı olanlar) Söğütlüçeşme'den mi kalkıyor, yoksa rıhtım tarafına mı yürümesi lazım? Kendisi bu tarafları çok bilmiyor, ben de caddeye ulaşım konusunda çok fazla bilgiye sahip değilim. Cevaplar için çok teşekkürler. :)




 
Söğütlüçeşme metrobüs durağından çıktığınız an sağına bakın, göreceksiniz


  • kahramanikarus  (08.05.15 22:19:14) 
metrobüs durağından dolmuşlar değil, kadıköy-kartal minibüsleri kalkıyor. (bkz: minibüs dolmuş farkı) ve üstelik o minibüsler bağdat caddesinden geçmiyor.

bağdat caddesinden giden kadıköy-bostancı dolmuşları ise rıhtımda, denizotobüsleri iskelesine doğru, karakolun oradan kalkıyor.
  • microfiction  (08.05.15 22:24:34 ~ 22:27:48) 
microfiction o kadar emin yazmis (sallamis) her gun onunden gectigim yerden bile insani supheye dusurur amk, minibus-dolmus farki felan demis laf gecirmis kendince :)

kahramanikarus'un dedigi gibi sogutlucesme metrobus cikisin da sag tarafta sahilden giden sarilar kalkmakta.
  • anarquia  (08.05.15 23:22:36 ~ 12.06.15 22:10:11) 
kime sorsan gösterir derecede yakın bir konumda olacak çok dert etmesin.
zaten her dakika geçen bir taşıt...
buradan tarif etmesi biraz zor bilmeyen için.
  • losev bagiscisi  (08.05.15 23:26:02) 
@anarquia dediğim gibi oradan mavi minibüsler kalkıyor ama sizin dediğiniz üzere dolmuşlar da kalkıyorsa kahramanikarus'tan ve soruyu soran tziras dream'den özür dilerim. zira dediğim gibi yıllardır hatta on yıllardır rıhtımdaki karakolun oradan da kadıköy-bostancı dolmuşları kalkıyor. yani sallamadım, onu belirteyim.


  • microfiction  (08.05.15 23:38:59 ~ 23:40:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.