[]

Muhabbet Kuşunda Boyun Dönmesi?

Kız arkadaşımın 15 küsur yaşında bir muhabbet kuşu var. Boynu dönmüş (ayrıntısını ağlamaktan anlatamadı, ama zaten konuyu cevap yazabilecek kadar bilen neyi kast ettiğimi anlar herhalde).

Kız arkadaşım veterineri aramış, veteriner yaşı çok ileri olduğu için yapılabilecek bir şey olmadığını söylemiş. Evet, hayvancığın yaşı ileri, ama belki bir tedavisi vardır, bir şey yapılabilir. Ne dersiniz?


 
o yaştaki hayvana dokunmak her şeyi daha kötü eder gerçekten. ömrü 4-5 sene olduğu halde 15 sene yaşamış, hiç karışmadan son günlerinde mümkün olduğunca mutlu ve rahat olmasını sağlayın bence...


  • mutevazi  (08.05.15 22:05:10) 
benim de muhabbet kuşum böyle olmuştu.
bundan sonraki hayatı çok kısa sürdü

  • rakicandir  (08.05.15 22:08:48) 
Sallabaş denen bir hastalık varmış sanırım. Ancak farklı sebepleri olabiliyor. Kan testiyle anlaşılıyormuş. Bu konuda güvercin forumlarıdan çok bilgi var.


  • zombi  (08.05.15 22:35:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.