[]

Yan Bahçedeki Köpeklere Nasıl Yardım Edebilirim?

Oturduğumuz yerin yanındaki apartmanın arka bahçesinde küçücük yerde 4 tane köpek tutuyor bir adam. Köpekler hiç dışarı çıkmıyor, tuvaletlerini de oraya yapıyorlar, havalar soğukken haftada bir, son zamanlarda 2-3 günde bir su ile yıkıyor ama 4 köpek olduğu için çok pislik oluyor hayvanlar resmen bokun içinde yaşıyor. Gece saat 3-4 gibi yemek vermeye çıkıyor onu görünce hayvanlar ağlayıp havlıyor çıkmak istediklerinden, dün gece de yine çıktı yemek verdi girdi, köpeklerden biri uzun bir süre havlamaya devam edince geri geldi sopayla hayvanın kafasına vurdu 4-5 kere sert şekilde. Üzülüyorum bu hayvanlara, insan sevdiğinden tutmaz bu kadar köpeği küçücük yerde, sanırım yavrulatıp satmak için tutuyor, hepsi pet shoplarda falan satılan köpeklere benzer türler gibi geldi bana. Bu adamı nereye şikayet edip bu köpeklerin elinden alınmasını sağlayabilirim? Bulundukları yerin fotoğrafını da ekliyorum, adam yıkamaya çıktığı için kulübelerine girdi köpekler, adamın bulunduğu kısımda 3 diğer kısımda 1 köpek duruyor.
i.hizliresim.com



 
facebook'ta "hayvan severler acil" grubuna yazar mısınız?
daha önce buna benzer vakalardan bahsedildiğini gördüm, adamın özel mülkü olduğu için bir şey yapılamıyor ancak bir şekilde çözmüşlerdi, şikayet ettiler bir yerlere falan, şu an tam hatırlamıyorum:(

  • peggy  (08.05.15 19:50:26) 
bölgenizle ilgilenen orman su işlerini arayın, online dilekçe doldurun bimer'e. yalnız peşini bırakmayın hayvanların barınağa gidip gençlikten ölmesinler bu sefer de, alınınca size ulaşmalarını sağlayın telefon numaranızı bırakın ve sık sık arayın.


  • mutevazi  (08.05.15 21:52:35) 
www.facebook.com buraya da bir sorun. of inşallah kurtulabilirler.


  • treize  (09.05.15 09:45:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.