[]

Otostopla Ege turu

İstanbul üzerinden çanakkale bodrum ve ek planlarla aşağı doğru inmeyi düşünüyorum.

Daha önce yapan var mı ?
Önerileriniz neler ?

konaklama için ne önerirsiniz? Uyku tulumumu yanıma alıyorum. Belki köylerde falan bahçelerde yatarım.

Ben otobüs, otostop ve yürüme esaslı bir plan yaptım. Belki yer yer araba da kiralayabilirim. Uzun süredir yapmak istediğim birşeydi bu sefer yapayım diyorum.

 
Balıkesir'den hatay'a sahil turu ^^

Otostopçunun galaksi rehberinde de dediği gibi "Havlu al" Alabiliyorsan küçük bir de çadır koy. Balık tutmaktan anlarsan olta koy böylece yemek parandan da kısabilirsin. Çakmak, yedek çakmak ve el feneri önemli. Küçük bir çakı her zaman faydalı olur. Mat almayı sakın ihmal etme.
Ama herşeyden önemlisi yanına bir arkadaş al. Tek başına hiç zevkli olmaz.
  • accorbite  (08.05.15 16:44:24) 
tuvalet kagidi, cadir sart. kola kutusundan konserve/cay/kahve isitabilirsin. www.thesodacanstove.com
cadirda belese uyumak icin koy kenarlarini sec sehir merkezlerinden uzak dur. arada bir cadir kamplarinda kalip dus alabilirsin. para durumuna gore. otostop yaparken bir kartona gidecegin yeri yazarsan daha iyi sonuc alirsin. caki ve cakmaga +1 diyorum. buzdolabi buldugun her yerde 1-2 litrelik su dondur.

ha bi de bimden konserve kurufasulye al ucuz ve lezzetli. cali cirpi vs toplayip o ateste isit gayet lezzetli oluyor
  • eksimtrak  (08.05.15 16:59:12) 
facebook kullanıyorsanız şu gruba da sorabilirsiniz: www.facebook.com


  • klassno  (08.05.15 18:27:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.