[]

kredi kartı ödeme hk.

kredi kartının 200 lira asgarisi var. ben bugün 100 lira yatırdım kart, yarın da 100 lira yatırınca otomatik asgarisi ödenmiş olacak değil mi? 100 lira yatırdığım halde ziraatın sitesinde asgari ödemem gereken 200 lira gözüküyor da, bu parayı 200 lira halinde toptan yatırmak gerekmiyordur herhalde değil mi, hala 200 lira olarak görünce içimi bi korku sardı da yardım ediverin :/




 
evet ödenmiş olacak.


  • crazyblood  (08.05.15 16:38:00) 
Son ödeme tarihine kadar istediğin parçalarda yatırabilirsin.


  • osurdum  (08.05.15 16:39:10) 
Asgari altında ödeme kabul eder; şu tutarı yatırmak istiyorum diye bir seçenek oluyor, orayı seçip istediğiniz tutarı yatırabiliyorsunuz. Çoğu bankada ben böyle gördüm. Ayrıca kredi kartına havale/eft işlemiyle gönderilen paranın da bir kısıtlaması yok, istediğiniz rakamı yatırabilirsiniz.


  • osurdum  (08.05.15 16:58:55 ~ 16:59:50) 
şimdi için rahat olsun, asgariyi ödemişsin. banka sitesinde eksik görüntü nedniyle yatırdığın tutarın borçtan kalan kısmını göstermemiş. bişey olursa zaten yaptığın her işin açıklaması olarak hesap hareketlerinden görebilirsin.

bir dahaki aya kadar bilgi mahiyetinde borcun miktarı ve asgarisi durabilir, bu seni korkutmasın.
  • ozdoganci  (08.05.15 17:00:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.