[]

arabadan anlamayan adama araba önerisi. ilginçli konu.

Selamlar, ilginç olması arabanın vergisini ödemeyecek olmamız. Çünkü %90 engelli teyzemin üzerine alacağız, kendisi de bizimle yaşıyor.

renault'nun genel müdüründen aldığımız 1.4 motor, benzinli, full 2015 clio için fiyat 34bin. bana çok pahalı geliyor clio için, haksız mıyım? kırmızı renk 36 hatta.

hyundai i20, yine full 36 bin.

şu dönemde araba almak zaten saçma fakat annemle ablama dinletemiyorum.

Sizden istediğim öneri her bakımdan olabilir. Benzinli ve sıfır almak zorundayız. 5 sene içinde bu arabayı satamayacağız ve en az 6-7 sene kullanmayı düşünüyoruz. Bunları göz önüne alarak önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

 
bütçe ne kadar hacı 35-36 mı ?


  • t joe  (08.05.15 11:55:27) 
kia ceed'e bir bak bence.


  • baba jo  (08.05.15 12:04:06) 
Polo alın madem ekonomik de olsun diyorsunuz.sattiginizda zarar da etmesiniz.

Paraniz cikisirsa 1.4 tsi Passat alin :)
  • omer gibi  (08.05.15 12:10:02) 
Vergi derdin yoksa nispeten daha yüksek hacimli dizellere bak. Hem yakıt tasarrufu, hem de performans hem de hacimden dolayı dayak yediğimiz ÖTV sana işlemiyor.


  • arnold schwarzeneger  (08.05.15 12:16:04) 
engelliler için sağlanan vergi muafiyeti ile 1.6'dan büyük hacimli motorlu araç alamıyorsunuz bildiğim kadarıyla.
benzinli/dizel fark etmiyor. ikisini de tercih edebilirsiniz.

  • battal gemalmaz  (08.05.15 12:35:11) 
polo 1.4 tdi vergisiz güzel fiyata gelir herhalde. 5-6 sene sonra sattığınız zaman da kolay satarsınız diye düşünüyorum. çok fazla da yakmaz.


  • hb  (08.05.15 12:37:18) 
skodalara bakın. fabia, rapid...
dizel de bakabilirsiniz. benzin şart değil. clio çok ufak eğer teyzen tekerlekli sandalye kullanıyorsa ve onuda gezdiririz derseniz sandalye sığmıyor. tüm koltukları yatırmak lazım. büyük ihtimalle fabiaya da almaz ama rapid daha genişçe.

  • sutlu nescafe  (08.05.15 13:03:00 ~ 13:07:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.