[]

sessiz wifisi olan yer

önerisi alabilir miyim? cumartesi erken bi saatte gidilecek besiktas sisli levent kadikoy gibi yoreler olursa mihtesem olur.
sevgiler saygilar



 
kadıköy şehremaneti sanat ve edebiyat kütüphanesi
bwşiktaş IRCICA kütüphanesi - library.ircica.org
beşiktaş barbaros kütüp. mithat esmer salonu(en alt katı oluyor vize dönemleri değilse çok mevcut olmaz diye düşünerek yazıyorum yoksa gürültülü mekandır)
  • gis  (08.05.15 10:41:51) 
selamlar tesekkur ederim. Kütüphane olmasa? ben de eskiden barbarosu kullaniyordum ama tuhaf uygulamalara gecti artik bi kapalı oluyor bir ziyaretci almiyor falan. biz dr arkadaşımla konuşacağız bi sunum hazirliyoruz sadece starbucks kalabaligi olmasin diye dedik. az kalabalik starbuck da olur.


  • raavann  (08.05.15 10:52:11) 
anlıyorum. barbaros sınav döneminde ziyaretçi kotası koyuyor bana da rast geldi geçenlerde sıkıcı bir durum evet.
cumartesi günü kalabalık olmayan starbucks zor. haftaiçi olsa ortaköy starbucks 2. kat derdim.
bunun dışında salt galata nın içinde cafe ile kütüphane arasındaki açık mini bahçesinin masasında çalışabilirsiniz hava güzel olursa.
yada istiklal caddesindeki salt beyoğlunun en üst katı diyebilirim. akbank sanatın da yukarısında bir cafesi var yine istiklalde...
biraz daha düşüneyim...
  • gis  (08.05.15 11:01:13) 
Sunum hazırlayacağınız için aklıma burası geldi: www.facebook.com
Kadıköy-Yeldeğirmeni'nde kafe.
Şöyle de bi sistemleri var: tr.foursquare.com
  • kaffle  (08.05.15 12:07:41) 
Kadıköy Şifa Hastanesi'nin karşı köşesinde hoş bir kafe var, orası işinize yarayabilir. Kadıköy'deki kafeler daha sakin olur. Bir de Dreamers Kafe'nin ara sokağında İkinci Yeni kafe var, orası da baya uygun. www.facebook.com


  • kaset  (08.05.15 12:58:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.