[]

VHS kaset, film filan hakkında

Ne olur bunların durumu? Satışa 1-2 tane koydum biri geldi satma kardeş, bunlar çok değerlenecek dedi.

Değerlenir mi yakın zamanda? Yoksa bi 10-15 yıl sonra mı olur o ancak?

Elimde 50 tane film var. İngiltere'den alınma ve çok eski filmler de var aralarında.

Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.

 
yakın zamanda zor bence. rahat bir 20 yılı falan var değerlenmesi için.


  • kasa kasa berg  (07.05.15 23:13:58) 
yok öyle bir şey.


  • tiarwain  (07.05.15 23:23:07) 
bitpazarında sürekli görüyorum 25 kuruştan satılıyor. değerlenir diyenlerin aklında olsun


  • nickimin hakkini veremedim  (07.05.15 23:24:30) 
değerlenebilir. bazı plaklar baya fiyatlı. ama bu kesin degerlenecegi manasına gelmez


  • all girls dream  (07.05.15 23:34:07) 
vhs kasetler plaklar gibi değil. manyetik alandan çok rahat etkileniyor ve çok iyi korunmazsa yakın zamanda görüntü kaliteleri bozulacak. içeriği önemli olmayan vhs, beta kasetlerin değerlenmesi pek mümkün değil.


  • kehanet  (07.05.15 23:41:03) 
plaklar kalite olarak iyi şeyler vhs kasetler öyle değil o yüzden değerlenmesi de pek mümkün değil. nostalji manyağı birine satabilirsin belki. bir de onları sağ salim o kadar uzun süre saklamak zor.


  • rurouni  (08.05.15 00:18:41) 
teşekkürler arkadaşlar.

kasetler çok iyi saklanıyordu. nem cihazıyla korunan depoda kolisinden bizzat ellerimle çıkardım. kasetlerin sahibi bir zamanlar İngiltere'de fotografları bile satılan İngiliz bir aristokrat. şimdiki sahibi de artık istemediğini ve atacağını söyledi. ben de satabileceğimizi düşünerek sakladım.

durum budur.
  • supergirl  (08.05.15 00:46:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.