[]

Stalker kardeşlerimiz ile ilgili review paper

Kardeşlerim dediğime bakmayın bildiğiniz bir kişiye yapılan ısrarlı takipten bahsediyorum. Psikolojik sorun olan. Bu konuyla ilgili litaratür tarayıp review paper yazmam lazım fakat çok genel olucak gibi paper'ım. Ayrıca bir tezim yok paperımda. Nasıl daraltsam da paper'ımın bir tezi olsa ve de literatürde rahatça kaynak bulsam? Var mı aklınızda bir şey sevgili duyuru psikoloji severleri?




 
saplantılı bağlanma dıye arat.
örnek vaka olarak shedracon var burada, onu incele caps yap vs.

  • aithra  (07.05.15 23:01:03) 
Filmi izleyip bazı fikirler edinebilirsin belki.


  • nebibecks k  (07.05.15 23:04:45) 
Şu an stalkerlara genel bakış atıcak, türlere ayıracak ve nedenlerine inecek kadar makale var elimde ama cok geniş oluyor. İstediğim şey x özelliği olanlar stalker olmaya daha meyilli olur ya da çilek tüketmek stalkerlığa davetiye çıkarır gibi bir thesis statement bulmak. Bu bulcağım thesis'ında literatürde karşılığı olması lazım.

@aithra konumu bulsam ne case studyleri bulucamda... ayrıca ciddi akademik paper yazmamız bekleniyor. Caps falan derken? :)
  • stanhiver  (07.05.15 23:09:33) 
O zaman kendine güveni olmayan veya utangaç olan stalker olabilir diyebiliriz mesela.


  • nebibecks k  (07.05.15 23:15:31) 
saplantılı bağlanma'dan gırdım oradan karakter analizi yaparsam kendini değersiz gören, şizotip, yalnız ve öz kimligi gelismemis, empatiden yoksun kisiler diybilirim. canilige ve saldırganlıga da egılımlerı var ıstedıklerını kabul ettıremeyınce.
soruyu anlamamısım :D hala anlamamıssam acıkca söyleyin sjhjgf

temelinde de yoksunluk var, saglıklı iletişim kuramıyorlar.
  • aithra  (07.05.15 23:24:12 ~ 23:25:18) 
sanırım stalker'ların diğer psikolojik rahatsızlıklarla olan ilişkisine eğilicem teşekkür ederim cevaplayanlara.


  • stanhiver  (08.05.15 00:22:08) 
Ben varim mesela.


  • tamamen hayal urunudur  (08.05.15 01:09:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.