[]

Masaüstü pc Ekranda görüntü yok

selamlar arkadaslar uzun suredir acmadıgım bır oyun bilgisayarım vardı acmaya calıstım ekrana goruntu gelmedi..

ramlerı değiştirdim elimde baska ramler vardı gene goruntu gelmedı işlemci sogutucusunun macununu falan yenıledım .. acılmama sebebı ne olabilir ekran kartının ısıgıda yesıl yanıyor bır sorun gostergesi bulamadım ben ne yapsam


 
ramleri çıkarıp çalıştır. bios pili var, onu çıkarıp çalıştır.

Sesleri tanıman lazım. Hdd yi yükletyebiliyor mu,

Çözüm olarak önce ekranda mı sorun var yok onu anlamak lazım başka pc ye takıp ya da başka ekranı getirip ya da bir şekilde telfon ekranına filan bağlayıp. Bence monitörde sorun yoktur.

Ramleri çıkarıp çalıştırıcan ekrana uyarı gelmesi lazım.

hddnin kablosunu da çıkarınca hdd yok tarzı gir şey demsi lazım.

Yani sorun hdd işlemci ram mi bunları anlamak için hepsini tek tek bakmak lazım ama şimdi düşündüm de sorun anakart gibi.

Anakartta sorun varsa anlamak çok zor. Elektriği iletyir bozuk olsa da genelde, o yüzden fanlan döner.

PSUda da sorun olabilir. Fanı dönyor mu onun? Kirlenmiş olabilir o da.
  • Cursed Chico  (07.05.15 21:46:06) 
Ekran kartı gitmiş olabilir, monitörü on board ekran kartına bağlayıp öyle dene bir.


  • inheritance  (07.05.15 21:49:27) 
hiç olmadı parçaları kasadan çıkart uzay kur, olmuyorsa gel


  • patr  (08.05.15 15:13:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.