[]

sinema paketi

Evde neredeyse her akşam bir film izleme huyum var ama internetten izlemekten sıkıldım. hd kalitesinde tv den izleyeyim diyorum.
Vizyondan yeni çıkan filmleri falan bünyesinde barındıran geniş arşivinden seçim yapıp dilediğimce televizyondan izleyebileceğim sinema paketi önerisi yaparsanız çok sevinirim.



 
herkes belli şeyleri yazacaktır ancak ben alternatif olması amacıyla sana fil box diye bir şey var diyeyim.

ne olduğunu ben de bilmiyorum ancak fil tv'de reklamları çıkıyordu.

google amcaya bir sor istersen.
  • ismayil  (07.05.15 16:59:03) 
hd digiturk kutusu al.paketide sinema yap hem oradan bol bol yeni filmler izlersin hemde digiturk dilediğin zaman denen birsey var orada da en iyi film gibi son çıkan film gibi kategoriiler var


  • porty  (07.05.15 17:00:52) 
turkcell tv kullanıyorum, memnunum, arşivi güzel.


  • tiny penny  (07.05.15 17:02:43) 
açık ara (bkz: Tivibu ev)


  • porn star  (07.05.15 17:24:20) 
tvlerdeki çoğu film kırpıla kırpıla kuşa dönüyor. bende internetten izlemeye devam.


  • inheritance  (07.05.15 17:30:19) 
türkiye'deki paralı platformlar filmleri kesip biçiyor, sansürlüyor. 5 kuruş vermem. gider blu-ray'ini dvd'sini ve hatta vcd'sini alırım/kiralarım, yine de vermem.


  • orient blue  (07.05.15 18:03:09) 
internetten izlemeye devam et. bilgisayarı tv'ye bağlamadıysan bağla. belki o yüzden sıkılmışsındır. sonra da aç hem reklamsız hem kesintisiz izle filmlerini. bir de bu turkcell tv, tivibu gibi şeylerin sinema kanallarında orjinal dil seçeneği olmayabiliyor. illa film kiralayarak izlemen gerekir ki bu durumda da film başı ücret istiyorlar. bedavaları zaten izlenmiş filmler oluyor. o yüzden sen gel vazgeç bu işten. bağla bilgisayarını televizyonuna rahat rahat izle.


  • ghaash  (07.05.15 18:12:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.