[]

akşamüstü spor

selamlar, hareketsizlikten iyice kilo aldım. bende akşam iş dönüşü yürüyüşe çıkayım diyorum. eve 17:15'te geliyorum. şimdii, yemek yiyip mi yürüyüşe çıkmalıyım yoksa bir şeyler atıştırıp 45dk-1saatlik bir yürüyüşten sonra eve gelip akşam yemeği yemeliyim? bir de yürüyüşten sonra nasıl bir beslenme önerirsiniz zayıflamak için?

not: başka egzersiz ve diyet fikirlerine de açığım.


 
Bir şey yemeden yürüyüşe çık, mide ne kadar boşsa o kadar yüksek performans alır o kadar agresif yağ yakarsın.


  • angelus  (07.05.15 16:31:50) 
ben her gün alsancak konak arası yürüyüş yapmaya başladım, iş çıkışı direk alsancakta iniyorum sahilden konağa kadar yaklaşık 1 saatlik bir yürüyüş yapıyorum çok güzel oluyor.


  • metket  (07.05.15 16:39:29) 
Yemek yiyip spor yapma, çok spor yaptım deyipte yemeğe abanma.
bu hatalar yüzünden uzun süre kilo verememiştim.
Atıştırma, direk yürüyüş yap sonra az miktarda yemek ye, tabi mutlaka yatmadan 4 saat önce yemek yemen iyi olur.
  • six packsiz  (07.05.15 16:58:32) 
Öğle yemeğinden yürüyüşe kadar bir şey yeme. Yürüyüş sonrası merdiven inme çıkma şeklinde yoğunluk egzersizi de yapabilirsin.


  • arnold schwarzeneger  (08.05.15 09:02:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.