[]

Kredi kartiyla Dolar uzerinden alisveris

Donusum kuru nasil rastgele bir sayi boyle. Pazartesi bir sey aldim, 2.76'dan cevirmisler TL'ye. Surekli yurt disindan bir sey aldigim icin artik batmaya basladi. Var mi bunun bir yolu yordami? Gun icinde aldim, al-sat farki cok acik olmasin diye, hafta ici aldim cunku haftasonuna denk gelirse ucurum gibi fark var. cok para kaybediyoruz bu sekilde, ne yapmali?




 
dolar saniyede kaç kere değişiyor haberin var mı bilmiyorum ama doğaldır yani.
bankanın o saatteki kurlarını falan sana gösteriyor zaten extrende, açıp bakarsın bankanın internet sitesine.

  • metket  (07.05.15 15:20:49) 
yapacak bir şey yok banka kurları serbest piyasadan yüksektir. dolar hesabı aç oradan yap alışverişini.


  • cekilmis gayfe  (07.05.15 15:22:39) 
ekstrenin dolar olarak gelmesini isteyebiliyorsun bazı bankalarda. tlye çevirilmiyor, ekstre geldiğinde dolar olarak ödüyorsun.


  • inheritance  (07.05.15 15:24:14) 
bankanin o gunku kurunun en yuksek fiyatindan da yuksek ama %3 komisyon ekliyormus banka, bunu bilmiyordum.
dolar uzerinden kredi karti actiracagim, tesekkurler.

  • bir varmis bir yokmus  (07.05.15 15:37:35) 
Hocam visa kart isteyin bankadan ve dolar limiti de belirleyin. Hem tl hem dolar limiti tanimlanir. Dolar harcayinca o limitten kullanir dolar odemesi yaparsiniz. Dolar hesabindan da kesinti yaparlar. %3tw siz dcc ue girmissiniz.


  • joy luck club  (07.05.15 15:47:19) 
Yalnız dolar üzerinden Kredi kartı ekstresi alırsanız, bu sefer bütün doviz cinsinden borcunuzu son ödeme tarhine kadar ödemeniz gerekir, min. tutar diye birşey olmaz ve 1 gün bile geç yatırırsanız inanılmaz yüksek ceza ve vergileri var. Dikkat edin.


  • cursor  (07.05.15 15:59:37) 
2 gün önce bende birşey aldım 2.77 den çevirdiler aq


  • t joe  (07.05.15 16:02:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.