[]

Göğüslerim ağrıyor spora gitmemeli miyim?

cardioyu azalttım ağırlığa yüklenmeye başladım artık. Pazartesi-salı üst üste gittim dün ara verdim ama hala göğüslerimde yoğun bir ağrı var. Bugün ve cuma da gitmem lazım programım bu şekilde. çivi çiviyi söker mi yapayım yoksa bugün de mi dinleneyim? Gitmezsem rahatsız hissedicem kendimi psikolojik olarak ama:(




 
Sakatlik degilse git tabiki ama üst üste ayni bölgeyi calistirma. Tam vucut calisiyorsan bir sonraki güne cardio falan koy.


  • VIPCH  (07.05.15 13:15:16) 
Klasik kas ağrısıysa bir şey olmaz devam et, dönünce buz kompresi yap geçer.


  • angelus  (07.05.15 13:17:27) 
aynı bölgeyi çalıştırmamak diye bir şey olamıyor ki zaten. üst bölge çalışınca tüm üst bölge az-çok çalışmış oluyor. yani bugün ön kol ya da omuz çalışsam da göğüsüm de etkilenecek bundan mutlaka. kaldı ki benc press var bugün :/


  • yazar yazmaz yazan yazar  (07.05.15 13:19:17) 
bench press girmeyebilirsin. hatta bugünü hafif bir kardio antrenmanıyla değerlendirmek daha iyi olacaktır. Hem hamlık ağrısına iyi gelir hem de çalışılan bölge dinlenir.

not: ağrının hamlık olduğunu düşünerek yazdım.
  • quiet thunder  (07.05.15 13:42:14) 
eğer ciddi rahatsılık duymuyorsan, gittiğimde sakatlanırım demiyorsan bence git çünkü gerçekten çivi çiviyi söküyor. ama kendine de aşırı yüklenme. biraz vücudunun açılmasını bekle.


  • sutu seven kamyoncu  (07.05.15 14:50:08) 
eveeet dün gittim spora bench press de dahil yine deli gibi çalıştım ilk başta biraz ağrı oldu ama sonra hemen ısındım. şu an da hiçbir ağrı sızı yok. kısacası çivi çiviyi söktü spor iyi geldi:)


  • yazar yazmaz yazan yazar  (08.05.15 10:05:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.