[]

Valinin sizi buraya gömerim demesi

www.mynet.com
bu nedir arkadaş? sen kimsin? kaç paralık adamsın? hayır rütben olmasa gömerim dediğin adam ağzını yüzünü s.k.r .
tamam hastaneye önem verin demesi güzel ama kimsin neyi gömüyorsun .
yanlış mı düşünüyorum?

 
evet yanlış düşünüyosun, sen kimsin ki öyle düşünebiliyorsun, o koskoca devletin valisi, anlatabildim mi?


  • Tutesh  (07.05.15 09:40:27) 
bence iyi demiş. devletin milyonlar verip yaptırdıgı hastaneleri o kadar dandik yapıyorlar ki bir görseniz detaylı olarak o zaman valiye hak verirdiniz. gözünü korkutması iyi olmuş.


  • difdiringi  (07.05.15 09:41:21) 
nasıl iyi demiş dalga geçiyorum de n'olur, kimi nası tehdit edebilirsin sen bu hakkı ona kim veriyor, burda bahsedilen olay hastanenin inşaatı konusunda titizlenilmiş olması değil, titizlenirken sizi buraya gömerim demesi...ve bunu haklı buluyosunuz.


  • Tutesh  (07.05.15 09:44:14) 
@tutesh. :) oo ben inşaat konusunda müteahhit döven vali gördüm. bu iyi demiş bence.


  • difdiringi  (07.05.15 09:56:27) 
seçim stayla. bizim millet böyle hödükleri sever.


  • dahili meddah  (07.05.15 10:29:46) 
Hastaneler konusunda hak veriyorum ama gömerim kelimesi bütün olayı değiştiriyor bence. Ya milletin ortasında demeyecek yada "gözüm üstünüzde herhangi bir sıkıntı çıkmasın" gibi cümle kuracak. ya sen kimsin ki gömerim diyorsun, tekrar söylüyorum o rütbeni kenara bırak bakalım kim kimi gömüyor.


  • six packsiz  (07.05.15 10:42:01) 
@acemi neden "hüloooğ" yazıp duruyorsun?


  • six packsiz  (07.05.15 11:14:26) 
bizde sınıf bilincini geç, vatandaşlık bilinci olsa işçiye o lafı eden valinin g.tünden kan alırlar. ama gördüğün gibi normal vatandaşa sorunca "yeeaa onlar da işini düzgün yapsın, patron-işveren ilişkisi bu yeaa" diye cevaplar verebiliyorlar.

işçiler zaten gömülüyor. bunlar gibi dallamalar yüzünden.

edit: hırsımı alamadım. işini iyi yapmadığı gerekçesiyle azarlanan, hakarete uğrayan, şiddet gören, işten çıkarılan işçiler karşısında işvereni ya da diğer bir deyişle devleti tutan ne kadar dallama varsa bilsin ki arkasından ağıtlar yaktığınız soma'da, ermenek'te, torunlar'da ölen işçilerin kanı sizin de ellerinizde.
  • sanxis  (07.05.15 11:33:32 ~ 11:38:31) 
Aynı valiyi Melih Gökçek ve adamlarına "allah belanızı versin bu ne biçim metro algısı, çabuk düzeltilecek bu hatalar yoksa sizi Keçiören metro inşaatına gömerim" derken görmek isteriz. Özelleştirmeleri, niteliksizleştirmeleri artırıp, ardından da medyaya şov yaparak "devletimiz işin peşinde" mesajları vermek ancak bunlar gibi şark kurnazlarına yaraşır. Bir de yancıklarına.


  • sevgikusunkanadinda  (07.05.15 11:57:53) 
Valiyi tanımıyorum ama eğer samimiyse bu tavrında -yani bir tribünlere oynama durumu yoksa- selamlıyorum, tebrik ediyorum kendilerini.Böyle bir şeyi söylemek en çok valinin hakkı hatta sorumluluğu. Tehdit olarak anladığınız ifadeye gelince...Yani "sizi buraya gömerim" ifadesini ben kullansam mecazen şunu kast ediyor olacaktım: Bu sizin son müteahhitlik işiniz olur. @animalman'ın dediği gibi...Konuşan vali, mafya babası değil. Şu işi işçiyi aşağılama, işçiye kötü muamele faslına çekmenin anlamı yok. Oradaki ifadenin muhatabı müteahhittir.


  • rukayka  (07.05.15 12:50:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.