[]

Devir, zengin kadın bulma devri mi ?

Eskiden kadınlar zengin koca bulayım derdindeydi ama şimdi bakıyorum çevremde ne kadar oğlan varsa zengin kadın bulma telaşında. Bunlar, öğrenci oldukları için mi bu hayaldeler yoksa gerçekten de devir değişiyor mu ?

Bana laf sokmayın.


 
oha ne biçim erkek lan onlar. ben sugardaddylik yapacak kız arıyorum mesela.


  • benim adim kerim hepinizi severim  (06.05.15 21:33:34) 
açıkcası bu genellemeyi yapmandaki en büyük nedenlerden birisini söylemek isterim ki: çevren kötü.

ha, yeni birşey de değil söylediğin merak dünya üzerinde; kaç zamandır var. zengin erkek arayan kızları çok görmen gibi ama bu da, çevrendekilerin ne tip insanevlatları olduğuna bakar.
  • kulkke  (06.05.15 21:34:47 ~ 07.05.15 12:52:01) 
evlenmek sınıf atlamanın bir yolu. milleti üçkağıtla skip zengin olmaktansa hazır sermayeye konmak daha ahlaklı bence. karı da yanında bedava geliyor.


  • kargn  (06.05.15 21:36:50) 
aynen dediğin gibi tipler çok var benimde çevremde, özellikle okudugum okulda zengin kız sayısı erkekleri katlar (bilkent). ama ben bugüne kadar kendinden maddi olarak daha düşük bir erkeğe ciddi gözle bakan bir kızda görmedim açıkçası, en fazla çocuk cok yakısıklı/popüler falansa takılıyorlar bir iki ondan sonra yallah. zaten bu sebepten bir kız benden zenginse mesela (dersten cıkıp bmw/mersoya bindiğini görürsem) direk kafamda bitiriyorum, olma ihtimali yüzde 0.1 falan çünkü. mutlaka bir iki keko cıkıp ''ben yaptım yeaa'' diyip kendi reklamını yapacak şimdi ama öyle olmuyor işte.

kısacası zor iş.
  • fransizkalanadam  (06.05.15 21:42:04 ~ 21:43:41) 
Bir yerde haklısın. Devir sanki zengin kız bulma devri gibi. Yaşıtlarım evleniyor ve buna dikkat ediyorlar. Bill Gates'in bir sözü var "farki bir baba senin suçun değildir fakat fakir bir eş senin suçundur" gibi. Yani bilemedim. Eskiden kızlar daha değerliydi şimdi erkekler sanırım daha değerli. Bunun nufus ile ilgisi de olabilirim.

Bana da laf sokmayın.
  • kırıkkalpleryolcusu  (06.05.15 21:42:31) 
Kadın değil de babası zengin olsa iyi olur. ^^

Böyle bir tercihim yok tabii, ölçüt değil. Kendi ayakları üstünde dursun yeter.
  • yirmisantim  (06.05.15 21:42:33) 
Kesinlikle böyle bir yönelim var.


  • neferkitty  (06.05.15 21:52:40) 
paraya tapmakla onursuzluk arasında doğrudan bir bağıntı olduğunu hissetmedikleri içindir.


  • rakicandir  (06.05.15 21:54:58) 
Evet, çok yaygınlaştı. Yeni nesil özellikle zengin hatun arayışında. Boşanmış teyzelere rağbet arttı.


  • arnold schwarzeneger  (07.05.15 09:03:13) 
Zengin olmadığımdan hiç duymadım sanırım. Genel eğilim de öyle olabilir, o yönelimin olduğu bir çevrede kalakalmış da olabilirsin. Ama bu kadar kişi "Eğilim var" diyorsa, bu eğilimden olmayanları tanıyanlar şanslı azınlık sanırım.


  • aychovsky  (07.05.15 09:06:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.