[]

parfüm önerisi

bayanlar baylar,
bana bir parfüm önermenizi rica edeceğim. geçenlerde bir arkadaş aynı başlığı açmıştı fakat benim durum biraz farklı.

senelerdir rochas kullanan biriyim. fakat bu koku zamanla benim midemde yanmaya hissi vermeye başladı.
size birinci sorum neden bu koku benim midemi yakıyor ?
ikinci sorumda parfüm önerisi. şöyle fresh bi koku olmasın tatlı bişey olsun rochas gibi. aynı zamanda öyle girdiğim yer benim kokumdan kokmasın. sadece bağyanlar bana yaklaşınca kokumu alsın(75cm kafidir). hemende uçup gitmesin. çok ağır olmasın. birde midemi yakmasın.

kolonya, joop, lacoste, tommy hilfiger v.s diyenler mars'a ücretsiz seyehat hakkı elde edeceklerdir.

 
kokular zaman zaman baygınlık yaratırlar, arada değiştirmek en iyisi. ayrıca orjinal kullanmıyorsanız parfümü ondan da yapıyor olabilir.

sizin parfümünüze yakın bir kokusu olan (şekerli) Xeryus Rogue isimli parfümü öneririm. Ayrıca Higher Energy'de güzeldir, onu da öneririm.

Çok piyasa ve sizin eski kokunuzla alakası yok ama Lacoste Red ve Lacoste Essential'da oldukça başarılı.
  • kimlanbu  (04.09.09 20:47:16) 
channel - candy
şekerili bi koku biraz çilekte var sanırım(bkz: chanel candy )

  • eja  (04.09.09 21:22:29) 
givenchy - pi dene.
lancome - hypnose da olabilir.

  • kronikdonguselloser  (04.09.09 23:12:54) 
21 yaşındayım ten rengim kumral


  • Ayiyogi  (05.09.09 06:17:34) 
sana şiddetle armani code ve abercrombie parfüm tavsiye ederim. tekin acar'dan alma ama geçiriyolar. mümkünse duty free'den al.


  • greyfurt amca  (05.09.09 12:15:36) 
Tom Ford Extreme

Şimdiye kadar önerilmiş en iyi parfüm (üzgünüm, haha)
  • Struttin  (06.09.09 10:24:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.