[]

İstanbul'da Poligon

Sevgili Kattegatlılar!

daha önce poligona gideniniz var mı? Silahı oradan istersek silah + mermi fiyat ne istiyorlar? Önceden rezervasyon mu yaptırmak gerekiyor? Tecribeli olanlar biraz bilgi verirse süper olur. Nereye gittiniz? Ne ile atış yaptınız? Fiyatlar nasıl?

Bu hafta sonu 3 arkadaş gitmek istiyoruz, bilal gibi gitmeyelim.

Saygılar!

 
Gittiğin yere göre değişir;

Tabanca: Kendi silahın onların mermisi olursa atış başı 1.50-2.25 arası bir ücret olur. Mermiyi de kendin getirirsen 50 kuruş falan daha ucuza gelir.(Eğer taşıma ruhsatın yoksa bazı yerler yanında polis vs. arkadaşın olmadıkça kendi silahınla atış yapmana izin vermeyebilir) Hiç oradan silah almadım o yüzden onların silahını kullanırsan fiyat değişir mi bilmiyorum ama değişmez gibime geliyor.

Tüfek: Atış başı 2-3 lira olur. Etrafa zarar verdiği için saçma kullanılmasına izin verilmez. Yivli tüfekse normal tüfek mermisi değilse slug mermi kullanılır.

Rezervasyona gerek yok, erken saatte giderseniz daha boş olur. Yani kişi başı en az 100-150 lirayı gözden çıkarın derim tadına varmak için.
  • once  (06.05.15 21:23:21 ~ 21:39:03) 
fiyat detay bilmiyorum. sadece yoldan geçerken hep tabelasını gördüğüm için. altunizade de bi tane poligon var diyebilirim. google a altunizade poligon yaz çıkar detayları.


  • gis  (06.05.15 21:37:36) 
Sokağımın başında bi' poligon vardı. E-5 üzeri Beşyol durağında hemen.

En az 10 mermi atıyorsun, 30 liraydı. 5, 10, 15 ve 20 metrelik mesafeler var, ayarlanabilirdi. Silahı onlar veriyordu. Geçen hafta kapandı ama bu dükkan.
  • g man  (06.05.15 21:42:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.