[]

Sevgilinizle Nasıl Tanıştınız?

Son sevgilinizle ya da şuan sevgiliniz varsa onunla nasıl tanıştınız? Şöyle güzel birkaç hikaye varsa tadından yenmez, sıradan hikayeler olsa da olur. Anlatın dinleyelim ufkumuz açılsın.




 
okulun trekking grubuyla çayeli'nde bir dağdan iniyorduk. kolları yarıya kadar sıvalı kazaklı, esmer bir kız, ahşaptan kulübe gibi bir yere odun taşıyordu. gittim yapıştım yakasına tanışalım diye. babamlar birazdan gelir son duanı et minvalinde konuşmalarla benden kurtulmaya çalıştı. benden 6 yaş büyük olmasına rağmen, bu olaydan yıllar sonra evliliğin kıyısından döndük ve ayrıldık.

işte böyle
  • alm est  (06.05.15 20:18:07) 
icq da tanıştık. ikimiz de itü gölette kalıyorduk icqda search kısmında gölet diye aratınca ordan bir sürü kişi ekleniyordu. sonra karlı bir aralık gecesi (2003) ben, o ve yakın bi arkadaşımız gölette buluştuk gecenin 4'ü sohbet muhabbet derken kanka olduk. 10 senedir de kankaydık. geçen sene evlendik aşsllsls


  • sta  (06.05.15 20:26:13) 
Düşündüm ay duyurunun en bahtsız bedevisı benim. Sevgili olamıyorum başlamadan bitiyor kısmetimı kim Kapattıysa selam ediyor ahım burada kalmaz!

Neyse ilk sevgilim aklıma geldi. 12 yaşındayım turistik beldede yaşıyoruz yan dükkan cafe bar. Sahibi babamla kanka. Neyse bu elemanın akrabaları geliyor orada işleri var 2 ay falan kalacaklar. Bi kızı bi oğlu var oğlu benle yaşıt kızı benden 4 yaş büyük kızı ile kankayız işte gel zaman git zaman kardeşim sizinle tanismak istiyor hiç arkadaşı yok falan dedi iyi dedim gelsin konuşuruz oynarız bisiklet falan.. Neyse tanıştık pişti papaz kaçtı pis 7li falan oynadık bisiklet sürdük TOP oynadık falan böyle geçti günler. bi benimle samimi oldu diğerleri ile olamadı hoşlanma zirve. Yıldız Tilbe ayna tarkan falan dinliyoruz. Bi gün mesaj attı uzun uzun yazmış en sonunda seni seviyorum yazıyor. Ben şok! Ne diyor ya bu falan. Sonra kız geldi kardeşim sana mesaj atmış neden cevap vermedin falan (1 hafta falan yüzüne bakmadım çocuk depresyona girdi dışarı çıkmıyor kimseyle konuşmuyor falan)
ben ölüyorum tabi :) çocuğun fena gideri var bende havalıyım.
Neyse biz başladık işte çocuk çocuk. Bisiklet surmeler kapalı yolda oturmalar konuşmalar falan.
İstanbul à dönünce ablasının tlf dan aşk mesajları falan. Ay çok tatlı

Hala ablası facebook ta ekli çocuğun manita var diye yok tabi ama çok hoş olmuş kaç yıl sonra.
  • indescribable  (06.05.15 20:38:53) 
1 haziran 2013'te istiklal caddesi'nde bir arkadaş grubu içerisine tanıştık. 15 haziran 2013'te polis gezi parkını boşaltmak için girdiğinde yoğun gaz ve karmaşanın ortasında kaldık. elini tuttum ve ayrılana kadar da bırakmadım.


  • gregory  (06.05.15 20:39:03) 
YOK Kİ :(


  • humblebirth  (06.05.15 21:00:06) 
@sta kanka ayağı g.t ayağı diye boşuna dememişler:)
en son ki sevgilimle londrada metroda tanışmıştık, o da Türktü

  • limoncello  (06.05.15 21:13:52) 
Spor salonunda 5-10 dakikalık kesişmenin ardından yanıma geldi ve şu hareketi gösterebilir misin vs diye sohbet kurdu. Salonda ilerleyen samimiyet sonrası numarasını aldım ondan sonrası malûm zaten.

Bi tanesi de çok ilginç chatroulette üzerinden tanıştık. Sadece birkaç kere görüşebildik yüzyüze tabi. belarusluydu kız 3 ay sürdü ayrıldık.
  • oddyseus  (06.05.15 21:24:14) 
@limoncello zaten eskiden ikimiz de savunurduk bak kadınla erkek arkadaş olur biz varız dünyada ikimiz kalsak insanlık soyu tükenir falan diye sonra evlendik aşslslsl. artık kadınla erkeğin arkadaş olabileceğine inanmıyorum biz bile olabildiysek herkes olur.


  • sta  (06.05.15 21:25:04) 
sta evlenmeden önce arkadaşlık nasıl aşka dönüştü? bir gece sarhoşken... diye mi başlıyor hikaye?


  • benim adim kerim hepinizi severim  (06.05.15 21:27:50) 
@benim adım kerim ya orası biraz özel ama öyle de diyebiliriz aşslslls
ama ondan önce 2000 kere falan sarhoş olmuşuzdur beraber hiçbişi olmamıştı. benim ona ayarlamadığım kız kalmamıştır. öyle değişik bir hikaye işte

  • sta  (06.05.15 21:36:57) 
İki sevgilim oldu zaten, şu ana dek hayatıma giren tüm kadınlarla internetten tanıştım.


  • yirmisantim  (06.05.15 21:39:44) 
Bi' ekşi zirvesinde tanıştık. Orda sohbet muhabbet derken bi baktım iki ay sonra sevgili olmuşuz. şimdi de kendisiyle en uzun ilişkimi yaşayarak rekor üstüne rekor kırıyorum :)


  • pisayisif  (06.05.15 22:30:58) 
sözlükten ^_^


  • headredhead  (07.05.15 12:32:07) 
arabayla eziyordum az kalsın. arabayı park ettim. derse gittim. oturdum bir sıraya. bir baktım ezeceğim kız. o sıra küpe takıyordum ama yanıyor kulağım nedense.
ilk cümlem:
" bepanten var mı sende? " oldu. başladı öyle hikaye.
doğum günümde bepanten ve o sıra taktığım küpenin aynısını aldı.
ucuza kaçtı kerata. ama seviyom az maz işte.
  • istebunudusunmemistik0empty  (08.05.15 00:01:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.