[]

bilgisayarci ariyoruz

beylikduzundeki ofiste modeme falan bir tane virus bulasti. paso youradexchange sayfasina yonlendiriyor bilgisayarlari, imacleri, windowslari, androidleeri ve iphonelari.


bunu cozebilecek babayigit varsa mesaj atsin. veya babayigiti taniyan adam bana numarasini mesaj atsin. cok makbule gecer. patron belami sikicek yoksa.

 
modemin dns ayarlarına bakın


  • argent dawn  (06.05.15 16:25:07) 
modem virüsü ne amk, g.tünüzden element uydurmayın


  • mirty  (06.05.15 16:30:05) 
modem virüsü diye birşey yok bu arada arkadaşlar. modemdeki bir güvenlik açığı sebebiyle modemin dns ayarlarının izinsiz olarak değiştirilmesi var. bu bir saldırı metodudur. muhtemelen bu işlem internette ip adresleri yoklandıktan sonra bu açığa sahip bir modem bulunduğunda otomatik olarak gerçekleştirilir.

Çözüm olarak öncelikle dns ayarlarınızı eski haline getirin. daha sonra da modeme ip adresi üzerinden erişimi kapatın. Bunu modem arayüzü üzerinden yapacaksınız. Dolayısıyla saldırgan ip taraması sırasında sizin modeme erişemeyeceği için saldırıyı da gerçekleştiremeyecektir.
  • maxhoper  (06.05.15 18:27:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.