[]

Samsung Tablet Şarj

uzun süredir açılmayan (birkaç ay) baya süper bir tablet var. (marka model bilmiyorum şimdi. ama tahmini olarak, samsung'un en pahalı tableti olabilir. note kalemi, kılıf klavyesi vb. bir sürü aparatı falan var.)

bugün şarj edip kullanalım dedik. yaklaşık 3 saatte %28 şarj olabildi. bir şarj problemi yaşıyor yani. bunun sebebi ne olabilir acaba?

edit: bu arada buna benziyor işte mkine. büyük ihtimalle budur.

www.vatanbilgisayar.com

 
orjinal şarj aleti usb 3.0 ise normal android şarjlarıyla yavaş şarj olması normal.


  • masa penisi  (06.05.15 13:06:57) 
@masa penisi,

usb 3.0 şarj aleti. kendi orjinal aletini kullanıyoruz.
  • kamera motor  (06.05.15 13:09:53) 
Usb 2.0 onun girişi galiba, 7900 mah bataryası var, 8-9 saatte sarj olması normal.


  • osurdum  (06.05.15 13:21:32) 
@osurdum, o zaman yanlış aleti koymuşum linke. bizdeki 3.0 çünki.


  • kamera motor  (06.05.15 13:22:42) 
Tabletlerin sarj olma süreleri uzun genelde, cep telefonu gibi birkaç saatte sarj olamıyorlar. Kaldı ki yüksek seviye bir tabletse, örnekteki gibi yüksek bir pili de varsa dediğim sürelerde sarj olması normal. Başka bir prizde deneyin, bazı prizlerde sıkıntı olabiliyor. Onun dışında ciddi bir problem değil gibi geldi bana.


  • osurdum  (06.05.15 13:27:03 ~ 13:27:17) 
@osurdum, 12-13 saat baya anormal geldi, internette de 6-7 saat olması lazım deniyor ama bilemedim.


  • kamera motor  (06.05.15 13:28:00) 
Uzun süre kullanılmamasından dolayı da olabilir; tam sarj edip tamamen kullandıktan sonra tekrar takip edin sarj olma süresini, iyileşme olabilir.

Bir de batarya kalibrasyon uygulamaları var markette; bir tanesiyle kalibre edin, yine iyileşme olabilir.
  • osurdum  (06.05.15 13:28:50 ~ 13:30:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.