[]

şu reddit denen sitedekilere bi ben mi gülmüyorum

ya adam bi link paylaşıyor. ahahah yarıldım yarıldım suna bak. bildiğin kasıyor, asdlkmalksd lı tepkiler falan... linke tıklıyorsun. gram mizah yok.

ya amk böyle çooook komikmiş gibi tepki vermelerinin sebebi ne bilimiyorum ama anırmanıza gerek yok dostlarım.

soruya gelelilim siz gülüyor musun?
ve bu sitelerin mizahını 5 üzerinden değerlendirir misiniz?

 
E kültür farkı? Onların mizahı o, bizim mizahımız bu. Günlük olaylar bile mizah anlayışımızı etkiliyor. Bir yabancının bobiler.org'taki içeriğe veya incicaps.com'daki içeriğe gülmesini bekler misin?


  • yirmisantim  (06.05.15 01:59:54) 
Zamanla seversin belki. Başta 9GAG hep aynı memelerin dönüp dolaştığı bir yer gibi geliyordu, şimdi günlük hayatta tam o kalıbı yapıştırmak istediğim zamanlar oluyor. Aynı zamanda bobilere ve incicaps'e de gülüyorum. 4/5


  • Lim5  (06.05.15 02:11:49) 
"olayın espirisini" anlayamıyorsan yapabileceğimiz birşey yok.


  • cetoxim  (06.05.15 02:12:48) 
Boş ver esprileri, nsfw bölümlerine bak, gonewild gibi, orası olmasa hiç işim olmaz redditle.


  • i was made for you  (06.05.15 03:56:37) 
İnsanlar 4chanden sıkıldı burayı buldu işte, 3-4 sene daha gider belki sonra başkası açılır çok farklı bir mizah anlayışına gülmeye başlar millet. Hepsinin özeti zaten birşeylerle dalga geçmek, eleştirerek gülmek.


  • liriamer  (06.05.15 08:07:14) 
@yirmi
ben bunu yapan türklerden bahsediyorum.

  • farrytikki2  (06.05.15 12:41:23) 
Ben de çok sevmiyorum ya, zaten tasarımı baştan soğutuyor beni.


  • neferkitty  (06.05.15 12:42:41) 
reddit sadece mizah barındırmıyor.

www.reddit.com

mizah konusuna gelince ben gülüyorum çünkü özgün içerikler mevcut, ve herkes üzerinden tartışarak, eleştirerek gülebiliyor. bu mizah anlayışına bağlı, reddit yüzeysel bir site değil, kendi tarzı var.
  • empty bottle  (06.05.15 13:09:41) 
bir 4chan oldfagi olaraktan reddite gülmüyorum. sitenin mantığını bile çözemiyorum hatta.


  • kargn  (06.05.15 13:15:15) 
Reddit komedi sitesi değil ki. Acayip komik şeyler oluyor ama genel olarak dünya çapında bir forum gibi bir şey. Benim bayaa güldüğüm şeyler de çıkıyor arada.

Mesela gençlere verilebilecek en iyi öğüt gibi bi başlık vardı. Adam şey yazmış. Hamilelikten korkuyorsanız seks yaparken bi prezervatif takın, üzerine kırmızı biber sürün, sonra bir prezervatif daha takın. Eğer üstteki patlarsa kadın farkına varır, durursunuz, alttaki patlarsa sen farkına varırsın zaten devam etmenin imkanı yok. Bayaa yaratıcı bence.
  • roket adam  (06.05.15 13:56:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.