[]

Sevan nişanyan neden hapiste?

Birisi bana bunu özet geçebilir mi ne inşaati?




 
eğer altta cevap varsa, bunu okuma alta geç.

Hikaye çok üstünkörü şöyle, şirince de mi ne oteli var bu adamın, yani orada ki tarihi yapılarla filan aksiyona girerek güzelleştiriyor sonra da bunları pansiyon gibi kiraya veriyor. bu bir film vardı ya efe köy entel köye karşı, hah işte orada ki entel köyü yapıyor bu adam. ama işte ruhsat muhsat ayağına verdiler alevi. tabi asıl mesele inşaat değil malum.
  • mete kudur  (05.05.15 23:12:38) 
eğer altta cevap varsa, bunu da okuma alta geç. Ama linke bakıver.

Göstermelik bir sebeple saçma sapan bürokratik bahanelerle içerde...Boşver ya ben takip ettim de durumu ne oldu... Bizim dışarda olmamız ayıp aslında..İşine gelmeyen entlellektüeli at oh..

www.59saniye.com

"çapsız ülkelerde çaplı insalar sevilmezler...Herkes çapsız olsun ki çapsız olduğumuz anlaşılmasın" - Ali Nesin. Özeti bu aslında.
  • qazaqwsx  (05.05.15 23:20:15 ~ 23:45:57) 
işin özeti şu.şirince sit alanı olarak gösteriliyor.kısaca yeni bir yapı yapmak yasak.ama bu yasağı delmeden önce defalarca rica ediyorlar başvuruyorlar.sonuç olarak bir şekilde bekletiliyorlar.fakat sonra başlarım ben bu işe deyip ruhsatsız motel yapıyorlar.bu yeni olan bir olay değil.devlet madem yıkamıyorum bu yapıları (tiyatro medresesi,felsefe köyü,matematik köyü,nişanyan evleri) ben de bu adamı hapse atarım.hem adam afedersiniz ermeni hem de ateist.ötekinin de babası halka aptal dedi zaten


  • rakicandir  (05.05.15 23:36:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.