[]

hatırlanmamak... kısa sürede unutulmak...

arkadaşlar geçen gün hoşlandığım kadını gördüm arkadaşları ile stand açmıştı siyasi gazete satıyordu neyse yanımda arkadaş da vardı. ismimi söyledim tokalaştık tanıştık... ki ben öyle sanmışım... neyse 1-2 tane gazete aldık ben kadının kurtuluşu diye bir feminist gazete aldım neyse bana bunu oku gel sonra konuşalım dedi neyse aradan 4-5 gün geçti ve yanında gittim yanında birileri vardı ben de bana geçen gazete satmıştın dedim o da ne zaman ben mi sattım dedi? şaşırdım unutmuş olduğuna neyse ismimi dememe rağmen ismin ne diye sordu yani onu da unutmuş oysa günde en az onların oradan 5-10 kere geçiyorum.. sima olarak aklında yer edememişim. bir daha bana adını söyledi ben de kendi adımı söyledim bana 2 gün sonra gel burada olurum dedi bir daha gideceğim belki yine hatırlamaz canım baya sıkıldı bu durumu oysa ben onun çoğu şeyini biliyordum..

acaba aklında mı yer etmemişim yoksa kadında hafıza yani herkese karşı bir unutkanlık olabilir mi?

öyle ya da böyle gerçekten kahroldum artık başlamadan ümidim kırıldı demek ki hiç dikkatini çekmemişim bile.



yazmak nedir? neden temiz duygularla verilen sevgiyi aşağılamak ve laf sokmak için insanları kırıyorsunuz? iki insan nasıl tanışır? birinin diğerine beslediği aşk, sevgi, hoşlantı adına ne derseniz deyin? bu illa ona yazmak mı anlamına gelir?!?

 
senin gibi ona yazan tonla adamın arasından seni hatırlayamamıştır, özel bir insan mısın da hatırlasın?


  • fransizkalanadam  (05.05.15 20:45:00) 
Aynen öyle güzel kardeşim başka kapıya


  • kelepir  (05.05.15 20:47:50) 
Tekrar git konuşmak için. şansını dene, muhabbet etmeye çalış.. belki farklı olur bu seferki.


  • dik dur ve gulumse  (05.05.15 21:00:13) 
Bir günde bir sürü insanla muhattap oluyor sonuçta, siz sadece ona dikkat ediyorsunuz ama o kim bilir kaç insanla sizinle olduğu gibi tanışıp ayaküstü sohbet ediyor. Bence çok anormal bir durum yok, bir dahaki sefere gittiğinizde ne olacak bakalım. Yani sonuçta o size sizin ona baktığınız gibi bakmıyorsa, dikkatini çekip aklında yer etmeniz için bir sebep yok. Ama bu zamanla olmayacağı anlamına gelmiyor tabii ki.


  • reinder  (05.05.15 21:20:35 ~ 21:21:08) 
Bilerek "hatirlamiyorum" demis olabilir, bu da yuksek bir ihtimal. "Seni cok da sallamiyorum" mesajidir bu. Yok gercekten hatirmiyorsa o da seni pekj sallamadigi anlamina gelir ki her halukarda senin icin durum pek iyi degil. Ote yandan gorurgormez sana sirilsiklam asik olmasi da ekstrem bir durum olurdu. Gercekten hatirlamiyorsam durum o kadar kotu degil. Ama ben ilk soyledigime daha yuksek ihtimal veriyorum. Kadinlar "hatirlamiyorum" lafini cok sik kullanir.


  • stavro  (05.05.15 21:51:39 ~ 21:53:01) 
Vegan veya vejeteryan ise b12 eksikligi cekiyor olabilir


  • yollarbenibekler  (05.05.15 22:03:05) 
hatırlamadıysa boşver, bilerek hatırlamadıysa görünce yolunu değiştir. ama ne yazık ki bunun cevabını hiç öğrenemeyeceksin :)


  • bruceandwayne  (05.05.15 22:05:11) 
gülümsemeye odaklan


  • selam  (05.05.15 22:12:41) 
Bir feministle neden enerjini harcıyorsun güzel kardeşim, kadın mı kalmadı muhitinde?


  • arnold schwarzeneger  (06.05.15 09:08:40) 
Seni herhangi biri olarak gördüğü için dikkat etmemiş, yani üzgünüm fakat dikkatini çekememişsin.

Benim de hafızam berbattır bu tür konularda, çok kez hatırlama mevzuunda zorluk çektiğimi biliyorum. Karşımdakinin bundan kırılacağını da hiç düşünmemiştim, bilerek yapmıyorum çünkü. O da bilerek yapmıyor bence.

Birkaç defa muhabbete oturursanız illaki hatırlayacaktır, yılma bence, bir defa daha şansını dene. Aynı durum hasıl olursa yine düşünürüz ne yapılacağını.
  • teoridefeminist pratiktegeysa  (06.05.15 09:51:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.