[]

CS: GO proları

Merhaba ben yeni başladım sayılır bu oyuna steamde 86 saat oynamış gözüküyorum. artık karşıma çok pro biri çıkmazsa indirebiliyorum genelde. basit eğlence modunda genelde ilk 3te bitiriyorum ama rekabetçi modunda bilmediğim birkaç şey var. takım oyununu bozabiliyorum o yüzden. bunlara açıklık getirmek istyorum.

1-şimdi en büyük sıkıntım team speak olayını nasıl yapıldığını bilmemem (mikrafondan) Kya basınca sesim gidiyor tamam güzel ama sadece bizim takıma mı gidiyor yoksa tüm herkese mi gidiyor bilmiyorum. belki ikinci durumdur diye taktiklerimizi belli etmemek için konuşamıyorum K ile. hangisi bunların? ikiyse sadece takım içi konuşma ne?

2-genelde rekabetçide dust 2 oynuyorum en iyi bildiğim harita o olduğu için. ama bilmediğim noktalar var sanırım. geçen oynuyorum bana biri go ion dedi. adam long mu demek istedi yoksa benim bilmediğim bir yer mi anlamadım spawn noktasıdır belki diye oralarda takıldım. bu jargonlara bakabileceğim rehber gibi birşey var mı?

3-al bu youtube kanalınu takip et. adam rekabetçi takılıyor iyi erif bundan kaparsın bişeyler dediğiniz kanal var mı?

4-ben proyum gel ekleşelim yardımım dokunur belki sana diyen yardım sever arkadaşlar varsa takılırız sevinirim.

 
1-) ısınma ve devre arasında sesin iki takıma da gider.normal raundlarda sesin sadece kendi takımına gider.
2-)ion diye bi yer duymadım yanlış anlamışsındır büyük ihtimal.
3-)twitch tv de yayınlanan pro maçlar oluyor onları izleyebilirsin.
  • tosunpasa  (05.05.15 15:38:42) 
1- comp.da sadece sizin takıma gider. casual gibi değil.

2-longtur ya o. zaten short, mid, long, tunnel, mid ramp falan var. ipucu olarak sol üstte nerede olduğunuz yazıyor -radarın üstünde-.

3-csgo içinde bazen reklamları oluyor. onun dışında çok takipçili varsa iyidir zaten.
  • arphenion  (05.05.15 15:39:51) 
Ion degil iron boxtur o. O yerleri zamanla ogrenirsin kasma. warowl col iyidir ama tek otorite degildir youtube taktik ders iceren video dolup tasiyor bazen spray calis bazen bombalari falan bazen de mapte gezin farkli yerlere gir cik. ama unutma en onemli sey ne kadar iyi ates ettigin en cok ona calis ve k tusu yerine daha kolay basabilecegin bir tus kullan. Donutin attigi gruba gel yardimci oluruz.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (05.05.15 17:13:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.